Jak nazdobit auto - levně a jednoduše

Ahoj holky, budeme mít maličkou svatbu ve čtyřech, jedeme všichni čtyři jedním autem, ráda bych ho trošku nazdobila, ale jsem výtvarně naprosto nezdatná a nechci do toho cpát velké peníze... poradíte, prosím?
Odpovědět
Profilova fotka
@meganunu v kiku teď mají spustu věcí na auta. Jinak já jsem koupila umělé květiny u vietnamců trochu jsem je naaranžovala a vzniklo docela krásné dílko. žabkama to uchytím ke kapotě a bude to super.
Odpovědět
@meganunu Kup si roli organzy(šířka cca 39 cm) a udělej z ní na kapotě klasické véčko ( občas stáhnuté mašličkou) a vepředu z ní uvaž velkou mašli.
Odpovědět
dortopa: máš to svázáno hezky, děkuju, ale nic tak velkolepého mě ani neláká... do kiku možná mrknu, ale v letáku mě nic neoslovilo - oni tam nemívají nafocené všechno? radkaja: stáhnuté mašličkou, to je ta správná rada - děsila mě na všech obrázcích ta kvítka, která bych nebyla schopná připevnit :)
Odpovědět
radkaja: kolik té organzy budu potřebovat, prosím?
Odpovědět
drátek, větvičky buxusu, ten roste všude....udělat věneček, srdíčko....přívázat bílou mašlí, nebo proužkem hladké záclony z Ikei....
Odpovědět
Profilova fotka
Z praxe radím koupit širokou bílou stuhu, případně tu organzu a udělat na kapotě véčko. Hezky vypadají i mašle navázané u zrcátek. V jednoduchosti je krása. :D
Odpovědět
@meganunu Počítám, že takových 7 metrů to asi bude chtít. Samotné véčko tak 4-5 m podle velikosti auta a min tak 2m na tu mašli. Ta role v obchodě má 9 metrů. Tak ti něco málo zbyde na nějakou další výzdobu . :-)
Odpovědět
Pokud máš možnost si sehnat břečtan ( taková ta plazivá rostlina) tak ji můžeš třeba omotat kolem toho véčka.
Odpovědět
Jestli to má být levné a vypadat to dobře, tak doporučuji zajet do myčky a nechat auto bez ozdob. Maximálně stuhu nebo organzu přes kapotu. Pokud ti jde o to, aby to bylo levné, je zbytečné zabývat se něčím víc.
Odpovědět
Profilova fotka
já teď zdobím kia ceed (ten nový model). kapota s uchycením za zrcátkapřes přední masku a je tam spotřeba cca 8m á 1 barva. Organza mě stála asi 40,-Kč. Koupila jsem 5 větších bílých růžiček (celkem asi 50,-Kč) a 10 menších cca stejně a tavnou pistolí přichytím na organzu. ještě jsem si zakoupila přísavky, aby to tam bylo posychrované, ale věřím, že by to drželo i tak. ale jedeme trošku dále, takže asi i rychleji.... jen tak jsem auto připravila na kukačku a bude jednoduché a přitom velmi reprezentativní. nevím, kdy máš svatbu, ale pokud po 25. dubnu, tak se můžeš kouknout na můj fotoblog, tam to bude vyfocené. a třeba tě chytne inspirace. a když to nepůjde, tak v galanterii za 25,-Kč koupíš širokou bílou stuhu a ještě ti zbude na vánoce. a více snad není třeba šetřit. přeji hodně štěstí při zdobení.
Odpovědět
Profilova fotka
@meganunu dneska jsem v kik na ty svatební věci koukala a nelíbilo se mi to....organza nebo stuha bude lepší....
Odpovědět
@meganunu dobrý den, na "véčko" a případně mašle na kliky bohatě stačí organza šíře 14,5cm v návinu 9m......další zajímavou a moc hezkou - a zároveň ne nákladnou možností je "posetí" kapoty jednotlivými květy v barvě svatební kytice bez použití organzy....ať už způsobem např. 5 celých květin tedy vč. stonku nebo jednotlivých květů např. karafiátu, chryzantém či svazečků levandule připevněných na přísavce....přísavky je v květinářstvích možno zapůjčit...... ...pro inspiraci ukázka práce českých i zahraničních kolegů, jež jsem našla na netu....
Odpovědět
Článek se načítá
Holky moc všem děkuju! Když vím, pro co do obchodu půjdu a kolik to tak zhruba stojí, hned je mi veseleji :) Vyberu tu nejjednodušší variantu - organzu do véčka a na ni navážu žluté mašličky, které nepotřebují přisávat :) A ten buxusový věneček by se mi taky líbil, ale jen pokud někde narazím na volně rostoucí zeleň :) A ten břečťan zní taky dobře, ale taky nevím, kde ho vzít... moc všem děkuju, základ vím a na případnou nadstavbu budu koukat kolem :)
Odpovědět
@radana77 ahoj, prosim, kde jsi sehnala organzu za tuto cenu?? Diky
Odpovědět
Profilova fotka
omotej organzu kolem zrcátek do mašliček nebo ji protáhni pod kapotou a uvaž za zrcátka. Organza stojí 50 - 90 kč a má to 9 metrů ti bude bohatě stačit:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@meganunu http://www.svatba-eshop.cz A bylo to krásné. Tak jak píše "vitulovas" jsem to cele uchytila. Zrcátka, oka v masce. Ještě jsem nevystavila fotky, ale snad to brzy napravim..třeba pro inspiraci jiným nevestam 😃
Odpovědět
@dortopa tohle je od vietnamců? myslím tím ty kytky? tak to je super.... každopádně moc pěkná práce....
Odpovědět
Profilova fotka
@stuchlici ano ta je od větnamců, kupovaná jednotlivě, a ty perličky s růžičkama jsou kupované v kiku
Odpovědět
@meganunu já jsem někde viděla jen obyč stuhu do V a uprostřed veliká mašle a vypadalo to moc pěkně... jinak sobě jsem si udělala srdce z pedigu a v Kik jsem si na to koupila svat.růžičky.. nějak to tam nalepím a bude.... my pojedeme jen kousek, takže taky nechci nic drahého... a na přední kliky nebo zrcátka asi dáme obyč bílé mašle,, takové ty papírové stahovací...
Odpovědět
@meganunu mi to nedalo a hledala jsem :-)
Odpovědět
Díky, suchlici, nakonec jsme měli jen bílou organzu, hodně širokou, do véčka zamašličkovanou kolem zrcátek a vepředu zaháklou pod kapotou s mašlí... a svázanou po kouscích malými mašličkami... jednoduché, levné, rychlé :)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
já jsem doma našla zaclonu bez vzoru květin,rozstříhala, udělala masle pak "stuhu" a masle jsem nazdobila papirovyma ruzickama,které jsem si vytvorila. jednoduché,pěkné a skoro zadarmo. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?