Jak mám vybrat barvu vývazků? Podle výzdoby nebo kytice?

Profilova fotka
Budu mít hostinu vyzdobenou v bílo-krémové barvě, ale chci světle růžovou svatební kytici. S čím mám sladit vývazky? Já bych je asi dala spíš taky bílo-krémové, ale potom s kyticí nebudu mít sladěný nic, nevadí to ?
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že nevadí. Krémová barva se také hodí i k růžové a hlavně je to vaše svatba a když to nebude úplně barevně sladěné, tak to nevadí :) Já ladim barvu do bílo-červena a vývazky budu mít bílé s buxusem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě to nevadí:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chces klasicke vyvazky, tak bych drzela hlavni barvy, tedy bilou a kremovou.
Odpovědět
Šla bych do bílo-krémových vývazku. V této kombinaci máme v nabídce několik vývazku (voniček). Pokud máte zájem, tak je najdete v našem e-shopu v sekci svatba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kombinace bílo-krémová je hezká a decentní. K oživeí výzdoby bych šla do kombinace růžovo-smetanové. Aby dojem nebyl příliš sladký, volila bych pastelovou barvu růžové. Vše je ale na Váš. Všechny tři barvy jsou hezké, ale s růžovou by to bylo hezké propojení barev s kyticí...Pokud si budete přát, můžeme Vám sestavit balíček všech potřebných dekorací i uvázat kytici. Naší práci najdete v odkazu níže nebo na facebooku. Hezké přípravy! Michaela Pokorná
Odpovědět
Profilova fotka
Navrhovala bych krémovo - růžové vývazky. Všechny barvičky by ti propojily. A na stoly bych se vůbec nebála dát i něco růžového - stačí třeba květiny....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?