Jak dostat zbytek lepidla ze sklenic od jogurtu?

Profilova fotka
Zdravím, nemáte nějaký tip, jak dostat zbytek lepidla ze skleniček od jogurtu po etiketě? Vymyslela jsem si, že do nich udělám marmelády, jde o skleničky z opočenského jogurtu, ale benzinem to nejde a drátěnkou je to na velmi dlouho :-) Díky za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste do nich nalít horkou vodu a etiketu zvenku také navlhčit a poté po chvilce hrubou houbičkou setřít nebo sedřít, klidně i pod proudem teplé vody. Dělám to tak se všemi a stačí na to jen horká voda, co Vám teče z kohoutku.
Odpovědět
Dělala jsem to odlakovačem na nehty, ale je to šílené. Nakonec jsem se na to vykašlala a skleničky objednala... jedná se o sklenici Laura 165 ml, mají je na spoustě eshopech, co prodávají sklenice na med :) a stojí pár korun.
Odpovědět
Offka - univerzální odstraňovač lepidel, vřele doporučuji!!! Není drahá...
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste olej (WD-40), nechat chvilku působit, měl by to lepidlo rozložit. Sama jsem se kdysi po takové radě sháněla a dostala jsem tento tip, nestihla jsem ho ale ještě vyzkoušet :)
Odpovědět
Jestli nejde benzín, tak ředidlo... U některých to chce hodně ředidla 😁 a častěji měnit hadřík.
Odpovědět
Olej a jedlá soda, pomer 1:1. Aplikovať, nechať pôsobiť aspon 15 min (mne sa to nikdy nechce robiť hneď, nechávam dlhšie :-D ). Papierovou utierkou odstrániť a následne umyť normálne jarou :) Funguje bezvane ;-)
Odpovědět
Stačí dát do myčky nádobí
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Lékařský benzin :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hlásím, že to šlo jen kombinací horká voda, cif a drátěnka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nám se osvědčil čistič, co máme na sklokeramickou desku :D šlo to krásně dolu, vyzkoušeno na sklenicích od ochuceného kafe jacobs :D
Odpovědět
Profilova fotka
Mně funguje nejlépe klasický olej :) Nechat etiketu nasáknout a jde to dolů krásně, dřív jsem to drhla Jarem a tohle je mnohem účinější!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?