Instrukce pro svatebčany

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, prosím poraďte mi nějaké pěkné písmo na veškeré tiskoviny, které bude vypadat dobře a zároveň bude podporovat písmena s háčky. Děkuju všem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zalezi na tom, v jakem stylu se rozhodujes svatbu realizovat... Je hodne stylu, ktere podporuji cestinu, jedine, co ti mohu doporucit, je to, ze si vypises celou abecedu vč. hacku a carek a proste to vyzkousis... Ja treba nejradeji vyuzivala Comic Sans MS, mam pro nej uz od zakladky trochu slabost, ani nevim proc :-)
Odpovědět
tak já bych rozhodně Comic Sans narozdíl od @kuratko90 nedoporučovala :-) Ale je to o vkusu každého. A přesně - záleží v jakém stylu chceš svatbu mít. My použili písmo Architecture CE a Zeferino Three
Odpovědět
Nic ve zlém, ale když vidím Comic Sans, tak se vždycky chytqm za hlavu, že zamrzl někde v 90. letech. Samozřejmě neříkám, že je to špatně písmo, dá se použít vkusné, ale na spoustu věcí se fakt nehodí. a nechápu, že ho mnozí používají i v oficiálních textech. Já třeba uprednostňuji klasiku, patkove písmo, takže třeba Garamond.
Odpovědět
Profilova fotka
já třeba používám Monotype Coursiva...je krásné jak na vintage tak romantickou svatbu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?