Hotel Grunt no.135 - výzdoba místa

Ahoj holky, prosím hledám šikovnou osobu na výzdobu místa, květin pro nevěstu a ženicha za dobrou cenu. Někoho z okolí Těrlicka. Předem děkuji za doporučení. :-)
Odpovědět
Dobrý den, Martino, za nás určitě Míša ze Simply Yes. Byli jsme toto léto na svatbě kamarádce, a měla všechno pod palcem. Včetně výzdoby místa a koordinace svatebního dne. Doporučujeme! Aktuálně s ní plánujeme i naší svatbu a jsme moc spokojeni.
Odpovědět
Myslím že mi tohle místo vyskočilo na instagramu že ho zdobily i královské svatby, jsou to holky šikovné, tak se mrkni :).
Odpovědět
@sonicka1_vac Děkuji za doporučení. Nad koordinátorkou uvažujeme jestli ano nebo ne. Vše budu mít hotové, tak si myslím, že pro 30 lidí je možná i luxus. Máte to přece jenom na jednom místě. Se službami co máme zařízené, tak jsme domluveni, že oni se budou starat o hosty. Jen jsem pořád na pochybách jestli je potřebná nebo ne :-| . Jinak výzdobu tahle paní nebo slečna má krásnou. :-)
Odpovědět
@nicorodriguez Děkuji moc za doporučení. Koukala jsem na ně a mají krásnou výzdobu, ale chceme někoho spíše tady poblíž než z Olomouce. :-)
Odpovědět
@martina92sov chápu, tak se na ni můžete obrátit i jen na tu výzdobu. Určitě se dohodnete. Pokud máte schopné svědky, tak koordinátorka asi není třeba, však když ji řeknete, ona sama vám poradí. :-)
Odpovědět
@sonicka1_vac Děkuji, už mám paní z metamorphosy :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?