Hnědo (čokoládovo) smetanovo (krémovo) bílá svatba :)

Ahoj holky, chtěla bych poprosit o inspiraci na výzdobu naší svatby. Budu ráda za všechny tipy od květin, výzdoby na auta, svatební tabule, ubrusy, běhouny, mašle na židle, popř. ozdoby na slavobránu, různé doplňky atd. Ocením, když přidáte fotky z Vašich svateb, pokud jste měli v podobných barvách. :) Díky moc Martina.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj , pokud tak bych doporucovala mrknout na pinterest tam jsou fakt hodne pekne napady. Tipy na kvetiny a vyzdobu - podle toho kdy bude svatba(rocni obdobi) taky trosku nektere veci podpori nebo naopak limituje.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Děkuji, moc pěkné. :) Svatba bude 3.6.2016 Přidávám fotky pro představu, kde bude obřad, oběd a večerní raut. (Obřad bude venku, na tom stejném místě jako je na fotce, akorát bez toho altánu a zeleného koberce. Jinak slavobrána a židle s potahem budou stejné, pouze jinak nazdobené).
Odpovědět
Jé tak to jsem ráda, že nejsme jediní kdo chtějí svatbu přesně v těchto barvách v létě :) Moc ráda se také nechám inspirovat :). Chtěla bych to stylizovat spíše do krémovo bílé s pár hnědými komponenty :) tak uvidíme jak to vyjde :D
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Děkuji za tipy. Líbíl by se mi třeba takto (foto níže) jednoduše nazdobený stůl, nevíte některá kde půjčují podobné ubrusy a běhoun? Na židle budeme muset dát potahy, nejraději bych spandexové (jen nevím jestli smetanové nebo bílé) a na to hnědou mašli. Také budu shánět k půjčení, ale zatím nevím, kde to vyjde nejlevněji. Díky za další inspiraci. :)
Odpovědět
My měli tuto výzdobu :-) http://www.beremese.cz/blog/valentova...
Odpovědět

Odpovědět
To: valentovakacka : moc pěkné :) nějak podobně si to představuji. :) ten běhoun uprostřed je z Juty? Na stejné ubrousky už jsem také koukala. :) vypadají kvalitně.
Odpovědět
Chystali jste si výzdobu sami nebo za pomocí specializované firmy? Pokud sami, nemáte třeba int. odkaz odkud jste půjčovali potahy, ubrus atd.. Díky
Odpovědět
Já bych dozdobila trochou trusu :-)
Odpovědět
@double_m ano je to juta
Odpovědět
Článek se načítá
@double_m zrovna ubrousky, potahy a ubrusy byli poskytnuty hotelem, zbytek jsme si zdobili sami....šišky z lesa :-), x metrů juty, nastříhano obšito podle potřeby, vše z papíru vytisknuto doma na tiskarně ;-)
Odpovědět
Ja bych opravdu doZdobila trochou trusu a suche slamy!
Odpovědět
Pripájam fotečky :)
Odpovědět
@svatebni_floristka_mirka děkuji :)
Odpovědět
@double_m s radosťou :-) v prípade otázok ma neváhajte kontaktovať do správy :-) nech Vám Váš deň D dopadne podľa predstáv. Pekný deň. M.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?