Helium do 40 balónků. Kde seženu a za jakou cenu?

prosim poraď te kde sehnat helium na nafouknutí balonků k výzdobě svateního sálu a kolik tak přibližně stojí budeme nafukovat tak přibližně 40 balonku díky moc :-)
Odpovědět
1
2
ahoj, já také budu kupovat helium a když zadáš do vyhledávače na seznamu helium do balonků, tak ti veloezou dvě firmy v Praze, jedna na Praze 10 a druhá na Praze 3. Obě tyto firmy mají internetový obchod. A prodávají falšku helia za cca 1.200 Kč se kteou nafoukneš 30 - 40 balonků.
Odpovědět
Profilova fotka
Elp máš to vyzkoušené? Já nevím jak dlouho to helium vydrží v balonku.
Odpovědět
jjj dík za tip :-) mrknu na to Taky doufám že ty balonky něco vydrží
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj mám vyzkoušené helium na stránkách mojeparty :-) ;-)
Odpovědět
copinka: dík za typ už jsem to okoukla a zase mám o jednu starost míň :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Copi a jak dlouho vydrží to helium? Chci to nafuknout nečer před svatbou, tak aby balonky druhý den odpoledně ještě létaly :-N .
Odpovědět
no to doufám že budou létat taky budeme nafukovat den před svatbou nebo pověřit kamarády v den svatby zda by to nezařídily myslím že by to taky šlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Četla jsem totiž v nějaké diskuzi, že slečně do rána splaskly. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
jo,nafukujte co nejpozději!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
já mám helium z gastroserver http://www.gastroserver.cz/darkove-pr... ), už je doma, stálo 1140,-, ale mi to máme hlavně na blbiny, budeme z balonků dýchat a hosti nám budou přát :-) teda jen ti co budou chtít, babičku bych to toho asi nenutila
Odpovědět
helium vydrží 3-4 dny, tak že den předem je úplně v poho)))
Odpovědět
ahoj nejlepší je podle toho kolik jich teda chcete nafukovat firma liknde gas mají pobočky všude možně a podle počtu vám pujčí i bombu a ventil a vyjde to levneji než na moje party apod kde prodávají jen boxy na 30balonků. Já jsem chtěla balónky taky s heliem ale bojím se že přes noc by to nevydrželo tak je asi nafoukneme normálně a poházíme po zemi atd.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj - no mě se podařilo na aukru.cz vydražit baloonkit (helium s třiceti balonkama) za 699,- Kč takže jsem ušetřila skoro polovinu z ceny, doporučuji nejdřív přojít tyto stránky či internetové bazary, často to lidé prodávají nerozbalené za slušné peníze ;-) Přišlo mi to v pořádku, i když mi použijemé helium ke čtení blahopřání, aby byla sranda :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja objednam hellium i balonky z balonku Balonky nafoukneme az rano, at nam vydrzi. Nekdo zajede rano na misto hostiny to pripravit. ;-)
Odpovědět
stefanni • Dnes o 22:02 Ahoj, jak jste řešili plnění balonků heliem na svatbě ? Víte kde se dají sehnat heliové bombičky ? Máte nějaké zkušnosti ? díky Lenka
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj.nam dnes prisel baloonkit...tak jsem na to zvedava-hlavne, jak nam to pujde plnit....mame to na predsvatebni akcicku.. stefannii: na netu se daji sehnat bez problemu...rozdily jsou ale v cene
Odpovědět
Profilova fotka
firma linde,.. nafouknout co nejpozdeji a hlavne poradne uvazat!!! den predem je to hloupost. a pak doporucuju napoustet balonky primo na svatbe a sosat si helia,... my jsme tak cetli svatebni blahoprani a taky se trosku zpivalo jako smoulove!!!! fakt sranda! od linde staci nejmensi flaska,... meli jsme tu o chlup vetsi a bylo to zbytecne ;-) delaji party kufr.
Odpovědět
Profilova fotka
no radeji to vazne nafouknem az dopoledne...a se sosanim se pocita :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
ahojky...my jako firma odebirame od linde plyn tak by to nebyl problem... kolik ta flaska toho helia u nich stoji?
Odpovědět
ahoj holky, chtěla jsem se zeptat kolik jste spotřebovali nebo objednávali balonků. já vůbec nemam představu kolik jich na oslavu objednat. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já nakoupila na hostinu 20 svatebních balonků. Myslím, že to bude stačit, teď akorát sháním pouze lahev s heliem. :-) Díky za tipy viz. výše. Určitě juknu na net.
Odpovědět
acimedaca: no jo, jenze pes ti par let vydrzi a udela ti mnohem vesti radost:-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, měla jsem na svatbu balonkovou výzdobu - bílo zelenou, bylo to super, moc se to líbilo, užili si s tím děti i dospělí, cena za heliový balonek byla 19 kč, za obyčejný 12 kč + doprava....v ceně byla zahrnutá i instalace. Bylo to od firmy z Prahy, kontakt do IP. Všem doporučuju a určitě to vyjde levněji, než kupovat ten balonkový Kit a nafukovat si to sám....přivezli to do hospody v den svatby a balonky krásně vydržely, dokonce až do druhého dne do rána.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Kdyz nafuknu balonky tak v 8 vecer vyzdzi mi do buduciho dne??
Odpovědět
@niccky.z Ne, nevydrží ti ani od rána do večera, tak si je nech radši nafouknout těsně před vypouštěním.
Odpovědět
@hellesvan takze kdyz ich nafuknu tak kolem 10 rano tak mi nevydrzia ani do pulnoci. Ja balonky chci mat celej cas na hostine az do pulnoci :( Je lepsi je nafukat potom normalne nez heliem?
Odpovědět
Když nebude moc horko a nebudeš mít moc dlouhé nebo těžké šňůrky, tak poletí. Když bude vedro a jestli chcete třeba pouštět prskavky nebo přáníčka, tak nevzlétnou. Chce to nafukovat až před pouštěním.
Odpovědět
ahoj, zjistil jsem, že existují perfektní sady s heliem i balónky, koupil jsem dva balloonkity na kyslik.prodejce.cz, přišlo poštou, zábava pro děti při nafukování, doporučuji
Odpovědět
@hellesvan ja chci balonky do interieru kde bude izbova teplota :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?