Fuchsiová výzdoba svatby

ahojky nevěsty, prosím, máte (měla jste) některá fuchsiovou výzdobu? Chci se zeptat, nevypadalo to potom na hostině moc "křiklavě"? Já bych totiž ráda růžovou, ale nechci úplně tu světlounkou růžovou, ale spíš sytější, jenže mám obavy aby to moc "neřvalo". Děkuju za rady :-)
Odpovědět
Záleží, jak to pojmeš a co se ti líbí. Já bych nechala převahu světlých barev, fuchsiovou jen na detailech: https://www.google.com/search?q=fuchs... https://www.google.com/search?q=fuchs...
Odpovědět
jj právě si říkám že by byl bílý ubrus, i z bílé organzy na židle nějaké mašličky a pak tedy ta fuchsiová organza na stole nařasená, a semtam květiny převážě bílé s růžovou a drobné kamínky růžové... to se mi ještě furt líbí :-) a pak dojde na ubrousky a to už mi přijde moc... aby byly ubrousky taky sytě růžové. Nenapadá tě, jak to vyřešit :-)? @kacenkakaca
Odpovědět
Co třeba ubrousky v kombinaci bílé a fuchsiové? Převážně bílé s fuchsiovým vzorem?
Odpovědět
@kacenkakaca jj to je dobrý nápad :-) ale to je asi obtížné sehnat, přijde mi, že všude nabízí spíš jednobarevné ubrousky .:-(
Odpovědět
Profilova fotka
@xvitko13 ubrousky mám bílé, převázané fuchsiovou/zelenou mašlí (mám kombinaci fuschiové a zelené)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla fuchsiovou svatbu, podívej se do mého alba. Kombinovala jsem to s bílou, aby to nebylo moc přeslazené. Všichni to chválili, nebylo to moc "řvavé".
Odpovědět
V této barvičce můžeme doporučit i pánské doplňky Avantgard pro ženicha, svědka nebo rodinu a kamarády. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xvitko13 My měli ubrousky dvojí - látkové (na klín) ve fuchsiové a pak bílé na pusu. Řvavě to nepůsobilo. Bohužel ještě nemám fotky, pak Ti nějakou přihodím. Jinak přesně jak píšeš, bílé ubrusy, fuchsiová organza, fuchsiové kamínky na stolech, růžovo bílé květiny... Tím, jak jsou bílé ubrusy a židle, nepůsobí to vůbec tvrdě. ;-)
Odpovědět
ahoj, my měli taky fuksiovou a nebylo to vůbec přehnané, podívej se do alba :)
Odpovědět
@xvitko13 mrkni se ke me ;) jinak v bazarku mam nejaky zbytek nedoprodanych veci kdyby jai mela zajem ...ja jsem to i trochu doplnila staroruzovou a bilou a bylo to super ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky já měla fuchsiovo, fialovo, světle růžovou. Koukni ke mě do alba a bazárku. Mě se to strašně líbilo. ;) Působilo to vesele.
Odpovědět
Profilova fotka
takhle vypadal sál
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Nabízíme levné svatební dekorace - více na Svatební doplňky s.r.o.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme to měli takhle:)
Odpovědět
Tak mě přijde fuchsiová barva taky dost problematická. O doplněk více a už je to strašlivě přehnané. Odstrašující mi přijde Ten poslední obrázek, co sem dala ze Svatební -doplňky. Já bych naopak nedávala fuchsiovou organzu , ale jen bílou a fuchsiové bych dala ubrousky. Pak ještě květinová výzdoba by mohla být v té barvě a už by to bohatě stačilo.
Odpovědět
Já budu mít kombinaci fuchsiové a limetkové. Popravdě si za tu fuchsiovou dost nadávám, protože se hrozně špatně shání. Svědkyně a družička budou mít fuchsiové šaty, budu ji mít v kytce v kombinaci se zelenou a bílou (šaty mám čistě bílé), pak budu mít polovinu stolů s fuchsiovou organzou a na ní limetkové ozdoby a druhou polovinu inverzně, všechny na bílých ubrusech. Mám stoly zvlášť, ne v jednom dlouhém kuse. Ubrousky bílé.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?