Floristka Ostrava/Frýdek-Místek - doporučte

Doporučte prosím floristku z Ostravy, Frýdku-Místku a okolí. Hledám někoho kreativního, kdo by podle fotky interiéru navrhl květinovou výzdobu na stoly, kytici pro nevěstu a vývazky a vše v den hostiny dovezl na místo. Pokud máte fotky, moc ocením. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mne bude robit vyzdobu pani Novackova z Metamorphosy cz a som z nej nadsena, presne ako som hladala :) skus si hodit do googlu, na strankach ma vela fotiek. Je zo Starej Belej.
Odpovědět
Profilova fotka
@bbubble taky jsem měla schůzku a jsem nadšená. Paní milá, rozuměly jsme si ve stylu, že nechci nic čančaného. Paní může i přijet a nazdobit sál po domluvě. Na půjčení ma dekorace i potahy na židle. Myslí na všechno kytice, vývazky, zdobeni dortu, vlasu. Super!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se pridavam, i nam bude vazat pani Novackova.. nejenze byla strasne prijemna a sympaticka, ale myslim, ze jsme si naprosto rozumeli v moji predstave. Ani cenova kalkulace nebyla nejak prehnala a zavratna. Uz ted se tesim, co vytvori.
Odpovědět
Díky, holky! Budu ráda, když pak přidáte fotky:-). Jak to přibližně vychází cenově, když bych brala takovou průměrnou svatbu, stoly pro cca 50 hostů?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?