Floristka/dekoratérka - Beskydy (Zlínský kraj)

Ahoj, mate nekdo nejake dobre zkusenosti a doporuceni na floristku ci dekoraterku z Valasskeho Mezirici a klidne sirsiho okoli? - Zlinsky, Moravskoslezsky kraj. Dost mi zalezi na vyzdobe a tak nejak se bojim to nechat uplne v rezii hotelu. Dekuji za radu
Odpovědět
Zdravím, za sebe můžu doporučit Květinové klenoty Kamasová z Nového Jičína... dělá svatební kytice i výzdobu na stoly atd. Super jednání a opravdu hezké kytičky.
Odpovědět
@elyn a nevis jestli pomahaji i s dekoraci stolu ap? rada bych mela kvetiny na stolech sladene s ostatni dekoraci...a mne bohuzel schazi talent si to jaksi predstavit a sikovnost si to sama pripravit:( predpokladam, ze sis u nich sama nechala vazat kytici...muzu se zeptat na cenu, velmi zhruba? jsem svatebni planovac - zacatecnik :) kamaradka teda mela ted svatbu v Praze, ale prece jen si myslim, ze tam jsou ceny jeste nekde jinde, nez u nas....aspon doufam ;-) :-|
Odpovědět
Já jsem měla kytičku z kal a frézií, pak jsem nechávala vázat menší takovou pro sestru a 3x po jedné kale s frézií pro maminky a svědkyni. K tomu jsme měli korsáž pro ženicha. Cena byla 2100. Ale je možné se domluvit na konkrétní ceně a do té se vejít. Pokud se zadá barva dekorací a jejich typ - třeba na fotce, jak by to mohlo vypadat, tak si myslím, že to v klidu nachystají, aby to ladilo.. a zbytek už by měli doladit i v hotelu - určitě jsou zvyklí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :) Mrkni na odkaz na FB jsou tam fotky : https://www.facebook.com/media/set/?s... Dekorace a téměř vše jsem si dělala sama s mamkou, kdyby jsi potřebovala pomoct není problém :) poslala bych ti odkaz na stránky od mamky, ale bohužel ještě není vše nafoceno a dáno na web:)
Odpovědět
@katerinkak moc hezke fotky a fakt krasna lokalita...skoda, ze od nas je to uz opravdu dalka:( a ty "plachty" u stropu uz tam meli nebo to byl vas napad? Vypada to fakt dobre, tak hezky vzdusne...
Odpovědět
@kapacita vřele doporučuji Gabriele Porubovou - KVĚTINÁŘSTVÍ KVĚTINY- ALL ve Frýdku-Místku. Má i webovky, tak se můžete mrknout na její práci. Je fakt šikovná a snaživá a velice milá ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita určitě bych ti doporučila W-Design svatební dekorace a výzdoba
Odpovědět
@petrajavor jo ten W-Design jsem tu uz nekde videla v diskuzich zminovany...akorat teda ne pod timto nazvem , ale jako kamenny obchudek Jesterka nebo tak neco, jestli to je teda ono. Mas s nima osobni zkusenost?
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita jojo dělali nám kytice a dekorovali svat.stůl + restauraci...kukni ke mě do alba....to samé dělali i pro @misaki nebo @verisek.s a nevěst co s nima mají zkušenost je tu hodně ;-)
Odpovědět
Agentura With Love :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky můžu doporučit, agentura With Love Zlín, Verča Ondrová :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrajavor @petrajavor @nevestaazenich @becicka Holky může se zeptat na kolik vás to tak vyšlo? Kolik stojí kytky a nachystání sálů od květinářky?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@martina_r1 měla jsem kytici z kal a orchideí to samé na stolech, knoflíkové kytice pro maminky i svědkyni, půjčení skla, dekorování stolů+restaurace, zdobení aut, vývazky pro ženicha+svědka+tatínky taky z knoflíků, snad je to všechno,ale nejsem si jistá už je to přece jen skoro 2roky...platila jsem 8ti. ale řekla jsem že chci cenu max 10tis. vlezli se a ještě to bylo míň ;-) fotky mám v albech....
Odpovědět
@petrajavor tak to je hodne dobra cena si myslim :) Muzu se zeptat, jestli si s ni nejak predem do detailu resila, jak to chces mit nazdobene nebo si to vicemene nechala na nich s tim, ze si rekla barvu a cenovy limit? A ty kytice a vyvazky z knofliku jsou nejak o hodne levnejsi nebo naopak drazsi nez klasicke kytky? Cekam, ze material je levny, ale zato asi piplacka prace... Opravdu hodne premyslim, ze se na ne taky obratim...
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita tak já věděla co asi chci,domluvili jsme se na ceně, donesla jsem svíčky a svícny (ty sem dělala já) a řekla že chci ty samé kytky na stůl + fialovou organzu a oni dodělali zbytek, věděli jak místo vypadá a neměli s ničím problém. Vypadalo to opravdu krásně. Co se týká knoflíků tak to bylo cenově náročnější protože vše je ruční práce a celkem piplačka. Ocenila jsem, že neměli problém, že chci něco jiného a v pohodě to udělali (navíc cenu nenapálili).
Odpovědět
to zni opravdu super a presne tak, jak si to predstavuji ja sama...ze nejakou tu samovyrobu dodam, reknu jim mou predstavu a pripadne ukazu nejake fotky, dam limit a zbytek necham zaridit je... uz jim jdu psat:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?