Duhová svatba

Profilova fotka
Ahoj holky, miluju barvičky a je mi líto mít na svatbě jen jednu hlavní barvu. Rozhodla jsem proto pro svatbu v barvách duhy. Bohužel není tolik inspirace, kolik jsem čekala :-| Neměla jste už některá z vás takovou krásnou veselou svatbu, nebo nevíte kde nabrat více inspirací? :)
Odpovědět
1
2
Vyhledej rainbow colours wedding theme v googlu a vyjede ti spoustu krasnych obrazku :)
Odpovědět
Profilova fotka
mě na netu uchvátila tahle fotka, není klasicky duhová, ale duhové družičky jsou super...
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
I my přidáváme malinko inspirace na duhovou svatbu. :-)
Odpovědět
Asi mě teď tady všichni začnete napadat, že tomu nerozumím apod., ale ráda bych sdělila svůj názor na duhovou svatbu. Přijde mi, jako by mělo jít spíš o registraci než svatbu.. Proti homosexuálně orientovaným lidem nemám absolutně nic.. Ale první, co mě napadne, když slyším "duhová", je to, že půjde o gaye či lesbičky..
Odpovědět
... samozřejmě je každého věc, jakou má svatbu, já jen, že stejný názor jako já může mít řada vašich svatebčanů, tak aby vás to třeba nepřekvapilo..
Odpovědět
Profilova fotka
@aklaka Ahoj, sice ještě svatbu neplánuju, ale duhová je jedna z mých vysněných variant :). Protože jsem magor, ukládám si inspiraci už předem a spoustu jsem jí nabrala na googlu a pinterestu, chce to ptát se v angličtině. Jo a taky tu byla jedna nevěsta s duhovou svatbou, ale teď ji nemůžu najít, měla hezky vyřešené ubrousky na stole :). A k @tedrezka: tahle spojitost mě taky napadla (jen tak mimochodem, spoustu duhových věcí mají na geekshopu :)), ale ono zase, vínová je barva Sparťanů, černá je barva smutku, pro věřící třeba fialová může taky svůj význam (http://cs.wikipedia.org/wiki/Fialov%C...) a ty barvy svateb tu taky jsou. Třeba u nás, v naší partě a v rodinách, podle mě moc lidí o různých gay pridech vůbec neví a o tom, že duhová je "barvou" homosexuáů taky ne, takže si myslím, že by mi to prošlo :).
Odpovědět
Profilova fotka
@smirda Kdyby jsi tu něvěstu našla, byla bych vděčná :) Pinterest má hodně krásných nápadů, ale ráda bych to viděla u někoho naživo :) @tedrezka Tady tu spojitost jsem objevila až poté co jsem začala hledat duhové dekorace a určitě to není to není nic co by mě odradilo :) Naši hosté na tom budou asi stejně jako my, že si to nespojí.. a i kdyby je to napadlo, tak moc dobře ví, že to bude svatba heterosexuální a vědí jak miluju barvičky:)
Odpovědět
Profilova fotka
@aklaka tak aby jsi se vyhnula takových názorů, že je to svatba homosexuálů, tak používej raději název LENTILKOVÁ SVATBA než duchová :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maki89 jee..květinářství brandýs :) jsem taky z Brandýsa .. družičky jsou krásný :)moje holky budou mít barevné TUTU sukně:) @vendyh lentilková zní dobře :)
Odpovědět
Profilova fotka
@aklaka tak už jsem ji našla: http://www.beremese.cz/blog/elielizab...
Odpovědět
Profilova fotka
děkujuu :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Vyzkoušejte originální krabičky na výslužky,v několika barevném provedení, více na mém webu
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky plánujeme barevnou svatbu a v reakci na komentáře musím říct, že s homosexuály si to zatím spojil akorát brácha. Jinak byli všichni nadšení, že to nebude jednobarevné, ale trochu se vyřádíme.. Jinak abych byla konkrétnější- jsem domluvená se 6 kamarádkami, které budou mít bílá trička a barevné sukně. Jejich partneři budou mít ve stejné barvě kšandy a motýlka a zbytek svatebčanů má daný dress code jen Black and white- bez obleků, jen s motýlky a kšandami. Přítel bude mít vícebarevnou vestu a já bílé šaty a lá 50.léta s šestivrstvou spodničkou různých barev.. Já osobně to prezentuji jako motýlkovou svatbu, protože motýl je ústředním tématem. A abychom se nenudili, tak to prostě bude barevné :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@boruvka16 wau, teda ty fotky bych z vaši svatby vážně chtěla vidět :) podle všeho to vypadá, že to bude suprové :)
Odpovědět
Profilova fotka
@iviiiii Když se to všechno povede, tak by mohlo :-D U nás to začalo právě tím, že já jsem hroznej "estét" :D a nemám ráda ten barevný cirkus, co na svatebních fotkách vždycky je.. A jak jsme to vymýšleli a ladili, vzniklo nám z toho tohle.
Odpovědět
Profilova fotka
@boruvka16 a kdy máte termín? :) budu se u Tebe s radostí inspirovat :) Moje kamarádky se už taky na barevné sukně těší a k tomu bílé tílko :) partnery do toho asi nenacpeme :D Ale přítelovi se líbí alespoň barevný motýlek nebo kravata :) Jen se trošku bojím aby to všechno hezky ladilo a nebylo to moc přeplácaný :)
Odpovědět
Profilova fotka
@aklaka 14.března, koukala jsem, že vy později. Tak když něco objevím, klidně se ráda podělím. My máme naštěstí správně střelené kamarády, který kamarádce na červenou svatbu přišli s červenými kravatami, tkaničkami do bot a klaunskými nosy :-D Takže se nebojím, že by do toho někdo nešel :) Ladíme to zatím všechno tak, aby to bylo bílé s barvou a tím pádem z toho nebyla jen barevná patlanina. Kvůli tomu ani na hostině nebudeme mít stoly do klasického účka, ale 6 jednobarevných stolů, které budou všechny stejně udělané a dohromady utvoří duhu.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme sice neměli duhovou svatbu, ale původní nápad takovej byl :-) Nakonec mi z toho tak vykrystalizovala modro-červeno-žlutá :-) Ale spoooousta inspirace se dá najít na pinterest.com, jde jen o to to tam zadávat v angličtině. Zkus i neon wedding, to je taky zajímavá inspirace!
Odpovědět
Profilova fotka
Já duhovou chtěla, jelikož jsem lesba, a budeme se s přítelkyní "brát"... :-D :-D Ale ta to zavrhla, abychom všechny neprudily a že by to bylo trochu kýčovitý :-D Ale já bych si takovou svatbu přála... Musí být krásná, plná barviček :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
@terinka125 Tak při té barevné kombinaci mi okamžitě naskočilo "SPARTA" :-D A přitom fakt jen záleží, jak to člověk pojme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@boruvka16 Joo, to jsem už slyšela víckrát! Ale sparťanská svatba to zcela jistě nebyla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak tuhle barevnou kombinaci doma nikdy nesmím zmínit :D Přítel je sparťan a vydupal si sparťanský stužky na auta. :) Ted kdyby zjistil, že může bejt celá svatba ve sparťanskym, tak si to půjdu hodit :D
Odpovědět
Profilova fotka
@aklaka Co takhle na každou židli jinou mašli :)?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já taky plánuju barevnou svatbu, teda přesněji svatbu v barvách duhy, ještě toho moc nemám, ale můžeš mrknout pro inspiraci. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám fotečky jak dělá veselé barevné svatby naše kolegyně Johanka.
Odpovědět
Takovou svatbu jsem chtěla plánovat na náš původní - dubnový termín. Jenže mi z toho stále vyplývala spíše oslava pro homosexuály (podle jejich vlajky) a to by ne všichni pochopili... Nakonec jsme změnili termín na únorovou a máme zimní barvy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám mnoho a mnoho barevných kytek a stužek na výrobu náramků pro družičky, čelenky, vývazky... :-) , můžu vyrobit klidně od každé barvy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem za inspiraci :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?