Dřevěné figurky na dort-jejich dekorace

Hola,hola. Tak už mne svatební šílenství asi opravdu zcela pohltilo. :-) Ač jsem se zařekla, že my žádné serepetičky a extra dekorace mít nebudeme, tak ejhle. Vymyslela jsem si,že bychom si na dort mohli dát dřevěné figurky. Pořídila jsem je na ebay v "nevykresleném" stavu a ráda bych se zeptala, zda se tady nevyskytuje nějaký umělec,který by nám je nevykreslil/vymaloval/ozdobil tak nějak, aby to korespondovalo s naším zjevem. Čas běží, čili moje ideální představa je, někam to dovézt (Praha) a posléze fyzicky vyzvednout a kochat se tou krásou. Sice jsem na základní škole chodila do výtvarné třídy,ale můj talent je již dávno v úpadku, tudíž bych neriskovala nějakou psychodelickou čmáranici..:) Za případné tipy a doporučenky-děkuji předem. :)
Odpovědět
http://www.beremese.cz/shops/figurky-... Lucinka je šikovná
Odpovědět
Profilova fotka
@viridie taky muzu doporucit Lucku @alucca Figurky nam malovala podle nasi fotky :-) na dort jsem je ale nechtela, fotily se na nich prstynky a po svatbe s nami cestuji po dovolenych :-D
Odpovědět
@palomitacheca @jasy ...Holky,díky za tip. Na Aluccu jsem se dívala již předtím,ale z jejích stránek jsem pochopila,že je momentálně zahlcena asi moc nestihá. Každopádně se jí pokusím oslovit..:)
Odpovědět
Profilova fotka
@viridie Lucka toho ma hodne, ted ma psanou dodaci dobu asi 4-5 tydnu, tak ji zkus napsat a uvidis :-) pripadne mam pocit, ze jsem podobne figurky videla i u nekoho dalsiho na fleru, tak se zkus podivat i tam ;-)
Odpovědět
Co třeba toto: http://www.fler.cz/zbozi/svatebcane-s...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja man dva nadherne ptacky od manzelu Vrajovych z fleru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?