Designér na svatbu (výzdoba na klíč)

Ahoj všem, ráda bych se Vás zeptala, zda-li máte zkušenost s někým, kdo Vám připravil výzdobu na svatbu (obřadní místo, místo rautu, venkovní prostředí,...). Jedná se o to, že bych si představovala človíčka, který by se mnou jel na místo svatby, řekla bych mu svoji vizi a nápady a on by mi následně 1) řekl veškeré tipy jak a co vyzdobit, 2) měl k dispozici různé baldachýny, světýlka, aj., které bych si pouze zapůjčila u něj (nemusela kupovat). Nevím totiž, jestli taková služba existuje. Určitou představu o výzdobě mám, ale na svatbě jsem byla jen 1x a podle mě, kdyby tam přišel člověk, který již nějakou svatbu zařizoval, byl by mi schopný poradit co a kam dát. Díky za tipy.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Tomu cloveku se rika koordinator a nemusi byt rovnou agentura.Pokud dekorace nema,vypujci si je a vy jen souhlasite nebo ne s tim,co vybere.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, hodně záleží i na oblasti, ve které by se výzdoba měla dělat. My máme velké skladové zásoby všech možných dekorací a výzdoby děláme pro naše nevěsty běžně :) Vzhledem k tomu, že jsou všechny používané dekorace naše vlastní, bývá pak i cena příznivější.
Odpovědět
Děkuji všem, jedná se o Středočeský kraj...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Evi, působím ve Středočeském kraji a ráda se s Vámi mohu potkat. Určitě je fajn pokud Vám celou výzdobu dělá floristka, která má i svou půjčovnu, protože Vám může zajistit i dekoraci, kterou si Vy můžete sama vybrat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@evapa1 Dobrý den, můžeme být k službám. V půjčovně najdete široký sortiment zboží, které pravidelně doplňujeme nebo pro naše nevěsty vyrobíme na míru. Písněte případně do zprávy termín a lokaci ;-) Krásný den
Odpovědět
působím v Plzeňském kraji a vše co požadujete by šlo zařídit, napište termín a místo
Odpovědět
Dobrý den, prozatím vyřešeno, moc děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?