Dekorace z Ikea, půjčily byste nám na svatbu v září?

Ahojky, již nějakou dobu zde sbírám inspiraci na svou svatbu a jako asi každé druhé z Vás se mi líbí dekorace z Ikea. Jenže vždy, když doma nadhodím, že by se mi něco líbilo a ráda bych si to koupila, hned nastávající nadhodí svou otázku: co s tím po svatbě budeš dělat? To mě přivedlo na myšlenku - nenašla by se tu nějaká nevěsta z Prahy, která má dekorace z Ikea (svícny, lucerny, vázy...) doma a byla by ochotná nám je půjčit na svatbu letos v září?
Odpovědět
Ahoj, určitě budu něco po svatbě prodávat, ale co přesně to bude, to Ti teď fakt neřeknu :-( Do jaké barvy ladíš svatbu?
Odpovědět
naše svatba bude slunečnicová - žlutá, hnědá, zelená... ale konkrétně mi jde o lucerničky, svícny... tyhle věci prostě u drahého neobhájím :-(
Odpovědět
@mzp chááápu! vydupala jsem si, že příští týden do té Ikey jedeme a nakoupíme, uvidíme kolik toho obhájím já. Nafotím to, dám to sem a pak se kdyžtak domluvíme.
Odpovědět
Jé, to by bylo fajn... jemu už stačí, že utrácím za svíčky, ubrousky a tak... a to se snažím si toho co možná nejvíce vyrobit sama - už mám písmena z ruliček od toaleťáku :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Dekorace z Ikea půjčují svatební agentury
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?