Dekorace stolů

Profilova fotka
Zdravím vás dámy, chtěla jsem se zeptat, jak dekorujete stoly...protože máme svatbu na Valašsku, sál pro hostinu je v duchu Jurkovičových staveb :-), uvažuju, jak to celé pojmout...ty stoly. Je možnost bílého ubrusu a modrotiskového. Jen mám obavu, že ten modrotiskový bude tmavý..v celé té ploše. Pokud bych vzala bílý, tak nevím, co na něj...chtěla jsem jutový běhoun ale na množství co potřebuju, by to vyšlo na asi cca 2500,- a to prostě nejde, resp, šlo by ale nemáme zase tak příliš velký rozpočet a raději dám peníze do kytic...jenže co teď...budu mít dřevěné kulatiny pod vázičky, držáky pro jmenovky z mini dřevěných kulatin, jmenovky z vyřezávaného papíru a tím jsem ale skončila :-) :-) . Nevím, zda pořídit třeba nějaké papírové prostírání, co bude ladit nějak....došla mi inspirace ale úplně, s tím, že za to nechci dát majlant. Díky moc za každou radu či tip :-) Jinak ty stoly na fotkách nebudou v tomto uspořádání ale do účka :-)
Odpovědět
Za mě by byl bílý ubrus nebo běhnoun super, nějaké vázičky s květinami, jmenovky a kulatina na každý stůl super a stačilo by to. Když si představíš, že tam budou ještě příbory, talíře, sklenice...tak to určitě nebude prázdné.
Odpovědět
Taky si myslím, že to co jsi psala bohatě stačí :) Už celá místnost je dost zdobená, tak to nějak nepřehánět :)
Odpovědět
Profilova fotka
To co už máš bohatě bude stačit. Méně je někdy více. Krásný sál, ten už bílé ubrusy nepotřebuje . :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych brala modrotisk, když už Valašsko, tak pořádně, a maximálně jen nějaké drobnější divoké kvítky do váziček. Sál už vážně nic moc nepotřebuje, je úplně super sám o sobě.
Odpovědět
Dala bych bílý běhoun. Udělá to slavnostní vzhled a přitom zachová venkovský ráz. Prostírání určitě ne, to na slavnostní tabuli nepatří. Modré je už tam i tak dost, tak už bych dávala jen bílou. Taky myslím, že už nic dalšího nepotřebuješ. Nejlepší ozdobou jsou kytky, to úplně stačí :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?