Dekorace pivní stoly

Profilova fotka
Můžu se zeptat,která už mela svatbu,jak jste měli nazdobené pivní sety? Děkuji
Odpovědět
Kamarádka měla akorát vázičku s kytkou z lučních květů a talířek se svatebními koláčky. Celé posezení bylo pod zahradním stanem na travnatém terénu. Stan měla nazdobený stužkami v barvě svatby. Za mě jako hosta to vypadalo jednoduše a krásně, ale ty sety byli pěkně nestabilní. Měli takové ty klasické co se dávají na vesnických akcích a během dne a hlavně večera neustále padali lavice a někdo na sebe i převrátil stůl. Takže ve výsledku byla ráda, že se s výzdobou nějak moc nepiplala, protože by ji to pak mrzelo.
Odpovědět
Profilova fotka
@naramky_noemi Hned jsem si vypomněla na nevěstu @myrtiles - ta měla krásnou výzdobu pivních setů, nebo teda podobného typu stolů, má z ní ukázky ve svém albu (a snad se na mě nebude zlobit, že na na ni tady takhle upozorňuju 🙂 ).
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuji.Jde mi o to,ze stoly jsou pomerne uzke,tak zda se tam hodi ubrus,organza ci treba tenky pas satenu nebo krajky pripadne nic 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@naramky_noemi Myslím, že se hodí všechny varianty kromě organzy (ta mi moc k těm hodně prostým, rustikálním pivním setům neštymuje, ale to je taky můj osobní problém, protože prostě nesnáším organzu 😄 ). Každopádně i ubrus i nějaký střední látkový pás budou vypadat hezky. Moc se mi na takových podlouhlých stolech líbil středový ležérně položený pás fáčoviny (gázoviny), to je strašně příjemný materiál, se kterým se dobře pracuje a mně třeba vyhovuje, že je takový vzdušný a není lesklý - což je zase otázka osobního vkusu, nesedí mi kombinace dřevo + lesklá látka. Taky záleží na tom, jak hezké ty stoly jsou, jestli to dřevo není nějak "jeté", že by vysloveně potřebovalo zakrýt ubrusem (někdy jsou už oprýskané, popálené atd.).
Odpovědět
@zoe_se_vdava Diky tomuto prispevku uz konecne vim, ze se to ohavny leskly peklo, co vypada jak nejprisernejsi levnotina, jmenuje organza. 😄 A k takovym tem festakovym stolum se to nehodi uz vubec, k tomuhle stylu ladi spis neco vic decentniho a prirodniho.
Odpovědět
Profilova fotka
@naramky_noemi Také jsme částečně měli pivní sety, pouze krajková dečka uprostřed, svíčka a kytka. Moc jsme se s tím nebabrali, protože to nebylo ani hlavní posezení. Kdyžtak to mám v albu. (edit: tak nemám, respektive není tam nic vidět 😄) Na lavice jsme ještě ušili dlouhé podprdelníky, aby večer nestudily. Se stabilitou jsme měli teda dobrou zkušenost, i když to bylo normálně na trávníku, nebo jsme měli opatrné hosty 🙂.
Odpovědět
Profilova fotka
@rheb Tak já se snažím být diplomatická a pak přijde "ohavný lesklý peklo". 😄 😄 😄 Ale jako jo... 😄 Jinak organza je správně čistě hedvábná látka, a to je docela jiné kafe než ty pouťové polyesterové podivnosti, matnější, drsnější na omak a prostě krásnější (ostatně je to stejné jako u šifonu, saténu a dalších látek, které mají svoje nevlastní sestřičky z umělých vláken).
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou na ně ke koupi bílé potahy, určitě se dají i půjčit, díky kterým i obyčejné pivní obludy vypadají slavnostne 👍🙈
Odpovědět
Profilova fotka
@zoe_se_vdava 🙂 vůbec se nezlobím, ba naopak 😄
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?