Dekorace - originální doplňky na svatbu, poradíte?

Ahoj holky, nepřijde Vám, že všude v e-shopech a v obchodech se svatebními věcmi mají všude to samé? Chtěla bych něco hezkého, nějakou hezkou dekoraci na svatbu a nikde nemůžu nic takového najít. Přijde mi, že všude mají všechno stejné nebo podobné, a tudíž to už např. někdo u někoho na svatbě viděl atd. Něco originálního... Poradíte mi nebo už jen toho mám plnou hlavu a moc to řeším?
Odpovědět
Profilova fotka
@ani05 to že mají stejné zboží je dle mého normální, to je jako když půjdeš nakupovat potraviny do supermarketu, tak většina zboží bude stejná, nebo podobná, ale najdeš tam i takové, co jinde nemají ... pokud hledáš něco originálního, tak nejlépe bude něco vytvořit, případně se podívej na zahraniční weby, třeba tam bude něco co u nás neseženeš a tudíž to nebude tak okoukané ;) ale jinak co mi říká rodina, nemá moc smysl to řešit, stejně je to hlavně naše představa a pokud nemáš mezi hosty rejpaly, tak jim bude fuk co hodíš na auta/stoly atd., chtějí se hlavně dobře bavit, najíst se a napít se :-D ;-)
Odpovědět
To ano, ale překvapuje mě, že tady není ani ta možnost:-/ Já bych si klidně za něco hezkého připlatila, ale není tady nic takového:-( =-)
Odpovědět
Já myslím, že je hodně věcí pěkných, ale jak to člověk furt řeší, tak už to má okoukaný. Pro hosty je všechno téměř nové, protože se tím nezabývají...A pokud něco originálního, tak pak vlastní výroba. Taky jsem to tak řešila....
Odpovědět
Profilova fotka
asi bych se podívala na zahraniční weby....tady mají vážně všude to samé a bohužel často i nevkusné...my jsme všechno koupili takhle online, tady je to bída..nesehnala jsem ani čajovky bez hliníkového obalu
Odpovědět
ahoj,my nakupovali na svatebnisilenstvi.cz, sice taky spousta nevkusnych veci,ale zas tam maji i neco co jsme jinde nenasli,treba vyzdobu auta,saticky pro druzicky,tak kdyztak mrkni tam,nebo opravdu objednat venku,ale tam zase platis vysoke postovne
Odpovědět
Profilova fotka
@andylin nonevím, ona česká pošta je pěkně drahá....kolikrát mě poštovné z Anglie vyšlo stejně nebo i méně, než si nechat poslat balíček po ČR.
Odpovědět
Profilova fotka
@ani005 Tak oni se dělají jak tradiční dekorace tak i netradiční , na stole můžeš mít kolem dekorace rozprostřené plátky růží , kamínky , korálky , srdíčka /volba je na tobě . Dekoraci na stůl můžes mít buď prodlouženou , ale vždy nízkou aby lideé přes sebe viděli , většinou když dáš floristce volnou ruku vytvoří ti takovou dekoraci jako nikdo jiný nemá . U mě je to alespoň normální , udělám ti třeba stejnou věc jako konkurence , ale jak znám své zákaznice nechávají mi volnou ruku , každej kus který aranžuji je originál a je něčím jiným zajímavý , ikdyž aranžuji např. ze stejného sortimentu . Naši zákazníci jsou spokojeni , protože každý znich má něco netradičního něco jinýho a něco co se dá jen těžko udělat stejný :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ani05 ahoj, podívej se na svatbadekor, já tam obědnala skoro všechno.sice nás to vyšlo asi na 15000 ,ale mají tam fakt krásný věci. objednala jsem si i solničky holoubků, je to zároveň jako dekorace a vázy tvaru martiny, jsou krásné a velké,na fotu tak velke nevypadaji, dáme do nich naaranžovat hortenzie ve tvaru koule a z nich dolů trávu, na které budou kapky rosy. květny na tabuli udělají taky moc. jinak největší problém pro mě bylo sehnat svíčky.nechtěla jsem klasické, máme válce s růžičkama, tam je taky mají. a myslím,že plno věcí mají právě z včenku,protože jedny svíčky co jsem tam našla , mají i tady v rakousku, pracujeme tu, a tam stála jedna 79 KČ a tady stojí jedna 5 Euro,takže trošku rozdíl a jsou naprosto stejné.akorát pokud toho máš víc,tak počítej s dodací lhůtou tak měsíc,takže objednat dopředu. poštovné jsem při větší objednávce neplatila a ještě jsem dostala 10 procent slevu na nákup. výběr obrovský, vypadá to vše krásně.takže max. spokojenost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ani05 ahoj, podívej se na svatbadekor, já tam objednala skoro všechno.sice nás to vyšlo asi na 15000 ,ale mají tam fakt krásný věci. objednala jsem si i solničky holoubků, je to zároveň jako dekorace a vázy tvaru martiny, jsou krásné a velké,na fotu tak velke nevypadaji, dáme do nich naaranžovat hortenzie ve tvaru koule a z nich dolů trávu, na které budou kapky rosy. květny na tabuli udělají taky moc. jinak největší problém pro mě bylo sehnat svíčky.nechtěla jsem klasické, máme válce s růžičkama, tam je taky mají. a myslím,že plno věcí mají právě z venku,protože jedny svíčky co jsem tam našla , mají i tady v rakousku, pracujeme tu, a tam stála jedna 79 KČ a tady stojí jedna 5 Euro,takže trošku rozdíl a jsou naprosto stejné.akorát pokud toho máš víc,tak počítej s dodací lhůtou tak měsíc,takže objednat dopředu. poštovné jsem při větší objednávce neplatila a ještě jsem dostala 10 procent slevu na nákup. výběr obrovský, vypadá to vše krásně.takže max. spokojenost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ani05 chce to mí přesnou představu o svatbě a hledat a dá se najít hromada super nápadu, ale pokud někdo plánuje fialovou svatbu jako 90% dalších nevěst a žádný jiný nápad v tom, tak těžko najít něco originálního... - viděla sem tu hromadu tématických svateb a ty byly opravdu originální - třeba letecká nebo námořní.... zkus o věcech co se běžně používají přemýšlet jinak a použít je nečekaně - třeba pastelky - jsou krásně barevný a dokáží se s nimi tvořit kouzla v dekoraci nebo třeba různé skleněné kuličky, kolíčky (ale nikoliv na připnutí něčeho někam, ale třeba jako jmenovky nebo barevné doplňky), knoflíky (udělat tématicky celou knoflíkovou svatbu - mít je na šatech, dorku, květinách, jako jmenovky)... nebo puzzle a mít z nich všechno - naprosto všechno
Odpovědět
Profilova fotka
@ivanep 15000 je celkem dost ... :-S u nás máš např. kompletní svat. servis řez. květin za 2000... záleží jaký sortiment květin si vybereš ...
Odpovědět
Profilova fotka
@svatebnirajbarbucha noto není za květiny, organzy, svíčky, svatební kniha, lampiony, figurka na dort,vázy, dorotový set, kapky rosy, grilandy atd atd........ květinovou výzdobu budeme platit extra,to jsou jen dekorační věci na výzdobu. budeme mít 90 lidí,takže toho všeho potřebujeme dost :-) jen organzy máme 10 rolí na stoly a dalších asi 16 na židle.takže to pak naskáče
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@neo_nka mi nabízíme pro hosty i možnost cesty na svatbu v autobuse :))Což nikde nemají ...
Odpovědět
Profilova fotka
@ivanep to chápu , jen mi přijde že hodně lidí sice jde do květinářství a řekne že má svatbu a květinářství mu napálí velké ceny , což mi neděláme . :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatebnirajbarbucha ??? wtf? nikdo o svatební cestě nemluví - slečna se ptá na dekoraci...
Odpovědět
Profilova fotka
@ani05 v jakých barvách máš svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, doporučila bych svatební e-shop svatbastylove tečka cz, mají tam veškeré dekorace za rozumné ceny a deorace jsou opracdu pěkné a kvalitní, sama s nimi spolupracuji co se týče květinových dekorací a jejich práci a dekorace mohu vřele doporučit :)
Odpovědět
Profilova fotka
A pokud mohu doporučit, pro inspiraci se podívej na originalnisvatba tečka blog tečka com, jsou tam opravdu krásné a originální nápady ze skutečných svateb.. I já se tam inspiruji.. :)
Odpovědět
Ahoj, jak již tady holky zmiňovaly, pokud chceš něco originálního, nejlepší je volit DIY. Mno a pokud nemáš zručné ručičky, koukni na Fler, tam toho najdeš spousty ;)
Odpovědět
Není to úplně svatební obchod, ale koupila jsem tam krásný vázičky na svatební stůl, pár květináčů na dekorace a taky drobnosti, jako dárky pro svatební hosty (mýdélka) Byla jsem s nimi moc spokojená. Mrkni na www.laalmara.cz. Petra
Odpovědět
ahoj, moc všem děkuji za nápady a názory. Já právě nechci růžovou, fialovou atd., jako má dost holčin, já si vybrala barvu mocca. Mrknu na vaše odkazy a kdyby někoho ještě něco napadlo, sem s tím:-) 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?