Dejte sem fotky svatebního auta a podkladu prstýnků

Prosím mladé paní, které už mají svatbu za sebou - poraďte. Dejte sem fotky Vašich nazdobených aut + popis techniky, jakou jste auto zdobily (kolik přísavek, kde apod.). Dejte sem obrázek toho, na čem jste měly prstýnky (nejen polštářky a tácky, ale i všechny ostatní nápady). Budu Vám vděčná... x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hodim ti sem album vyzdoby aut, co jsem kde nasbirala, chces?
Odpovědět
Všechno mám u sebe v albu příprav - http://www.beremese.cz/fotoblog/hannn... takže jenom ve zkratce hodim fotky, popisky jsou v albu ;-)
Odpovědět
@rozzaarka JJ
Odpovědět
Profilova fotka
Kytku na auto dodali s přísavkami už z květinářství, nepamatuju si, jestli byla jedna, nebo dvě, aly byly dost vymakané, sundávaly se pomocí takové páčky. Stuha se normálně provlíkla mřížkou chladiče a přivázala k zrcátkům, ale zdobila ženichova sestra. Podložku pro prstýnky zajišťoval zámek, kde jsme se brali, bylo to překvapení i pro nás, myslela jsem si, že budou na obyčejném tácku :-)
Odpovědět
@makovaapanenka Můžu se zeptat? Řešíme s přítelem teď takovou věc. Když otevřete dveře toho auta, co udělá ta stuha, když je uvázaná na zrcátkách, která jsou přidělaná k těm dveřím. Neprověsí se to?
Odpovědět
Profilova fotka
@buldok Nám udělala tohle (snad je to vidět):
Odpovědět
@makovaapanenka JJ, je. Díky...
Odpovědět
Můj rychlovýtvor.
Odpovědět
A auto s jednoduchou výzdobou. Jen nám cestou odpadla jedna růžička.
Odpovědět
@jancip Kolik tě ten výtvor stál? Něco takového by se mi líbilo...
Odpovědět
My měli klasiku. Ženich cylindr a nevěsta panenku. Panenka měla na sobě 3 přísavky, klobouk 2. Šerpy byly zacvaknuté pod kapotou a ovázané za zpětná zrcátka.
Odpovědět
ještě s panenkou zepředu
Odpovědět
Článek se načítá
@buldok Na prstýnky asi 20 Kč, na auto nevím. To nám dělala známá a byly k tomu i všechny ostatní kytky. Ale jestli si to budeš dělat sama, nemělo by to být drahé. Proutí moc nestojí a je tam jen 8 růží a 4 přísavky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?