Dá se dělat svatební výzdoba ze sušené levandule?

Budu se vdávat na konci září a ráda bych kytičku z levandule, čerstvou už asi neseženu, tak mě napadla sušená - přidat jí trochu do kytice a do vývazků. Ráda bych slyšela názory zkušených - jde to, nebo je to blbost, opadá mi to a bude to vypadat šeredně? Případně jiné záludnosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že Ti opada a taky ne každý ji má rád ji čuchat celý den a večer.Levanduli miluji, ale na svatbu bych s ní byla opatrná. U nás jedna alergička měla trochu problem i s pivonkou :-)
Odpovědět
@treasurka Dá se i ze sušené. Jsem domluvená s paní květinářkou, že jí do kytice (kombinace se smetanovými růžemi) přinesu buď čerstvou nebo sušenou (to kdyby už čerstvá byla v tu dobu odkvetená). Ze sušené levandule máme připravené drobné svazečky na výzdobu stolů. Vypadá to nádherně.
Odpovědět
ja budu skoro veškerou dekoraci mít ze sušené dekorace - na stoly do vázy, na židle atd..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud byste sehnala sušenou, ale z letošního léta myslím, že by mohla vydržet, eventuálně bych volila kombinaci levandule a jiné květiny, levandulové kvítky použila jako doplněk. Aranžovala jsem se sušenou levandulí na začátku dubna a ve svatební květině i korsáži hezky držela. Přikládám fotografie s jemným doplňkem levandule. S pozdravem Anna Vidršperková Aroma Flora
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?