Co s židlema na svatbu? Jak je vyzdobit?

Profilova fotka
Potřebovala bych poradit jak udělat krásné tyto židle,na potah mě přijdou moc velké. Neladí nám ke svatební výzdobě :-( napadl mě třeba nějaký ten tyl nebo něco takového.Děkuji za radu.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@pmelani no my mame teda zidle klasicke, ale taky nebudu davat potah. Je to dost drahy. Koupila jsem si organzu, sire 15cm a na kazde operadlo uvazu jednoduchou masli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
lucik: Když právě svatba bude laděna do smtanové,fialkové..a ty židle mě tam prostě nějak nesedí :( potřebovala bych je schovat celé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pmelani : Mně židle přijdou OK, to my budeme mít dřevěné a každou jinou:-) ale určitě by bylo hezké na ně dát jen tu mašli z organzy.
Odpovědět
Profilova fotka
@pmelani len nechápem ako ich chceš schovať celé, keď nechceš použiť/dávať poťah/návlek ?! Tiež som videla krásne iba uviazenú mašlu cez operadlo - napr. v tej smotankovej farbe a do toho vložená pekná kvetinka - fialková. Lenže ak chceš tie stoličky schovať celé, tak jedine s návlekom - naozaj neviem ako inak. ja si tiež zapožičiavam návleky aj s mašlami vo farbe výzdoby a výde mam to 1 € za stoličku, to sa mi nezdá byť až tak veľa. Ale podľa mňa sú aj tieto stoličky pekné. sú čierne, nie?
Odpovědět
Profilova fotka
Ráda je schovám pod potah,ale židle mají velké opěradlo,napadlo mě je nějak zabalit do látky,ale nejsem moc zručná. K celé výzdobě působí hrozně moc tvrdě...chtěla bych svatbu tón v tónu...
Odpovědět
Profilova fotka
@pmelani : My máme stejné židle dokonce doma , teď jsem na bílý stůl zkoušela fialkové prostírání a vypadalo to super..
Odpovědět
Profilova fotka
mě se ty židle taky líbí, a myslím si, že pokud nemáte mezi hosty nějakého estéta tak si toho nikdo nevšimne že nebudou smetanovo fialkové, prostě bych to neřešila, tyhle židle vypadají moc hezky
Odpovědět
Profilova fotka
Tak děkuju :-) já jsem hrozný detajlista :-) tak ta mašle by byla dobrá :-)
Odpovědět
@pmelani Také bych dala jen nějakou mašli z organzy. My měli židle s dřevěným opěradlem a mašli jsme měli jen my dva.
Odpovědět
Ahoj holky a můžu se zeptat kolik cm nebo metru budu potřebovat na jednu židly na jednu mašly??Ať vím kolik organzy koupit??Děkuji..
Odpovědět
@bayleis Kup si jednu roli a vyzkoušej to a podle toho dokup. Každá židle může mít jinak široké opěradlo. :-)
Odpovědět
Třeba by šlo z té organzy i něco takového. A třeba to udělat i delší - po celém opěradle až k sedáku. Ale nevím, jak by to vypadalo... anebo aspoň pro vás dva a zbytek jen mašle.
Odpovědět
Článek se načítá
Mně ty židle nepřijdou vůbec blbé. Viděla jsem strakatý humusy, který se fakt musely zakrýt, ale tohle je hezká židle. Pokud to chceš mít romantičtější, můžeš je ovázat mašlí nebo kytkou...Ale já na tvém místě bych je nezakrývala. To, že máš vybrané barvy svatby ještě neznamená, že tuhle barvu musí mít úplně vše. Naopak to často vypadá docela blbě...
Odpovědět
Já mám ráda jednoduchost. Ani potah, ani mašle. Ty židle jsou hezké, nechala bych je jak jsou.
Odpovědět
Profilova fotka
takhle krásné židle bych uržitě nemaskovala
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli můžu poradit, tak mi jsme měli také nic moc židle. Organza je dost drahá, pokud nemáš od velkododavatele. Vyřešili jsme to tím, že jsem je obalila bílou textílií na záhony. Nikdo to nepoznal a vypadá to jako drahá organza. Kdyby jsi chtěla fotku, můžu zaslat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucouch moc ráda se podívám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě je teda nebudu schovávat,nějaká ta mašle bude ok :-) jen jí vytvořit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikuska265 Ahoj Nikuš, ja riešim podobný problém, či riešiť alebo neriešiť návleky na stoličky ako aj mašle, mašle by som aj chcela ale návleky neviem...ja si viem zohnať návlek za 1,50€ + mašla 0,50€. Foto miestnosti v prílohe.....
Odpovědět
Profilova fotka
Príjmam aj iné názory baby :)
Odpovědět
Profilova fotka
@linna vyměním židličky za Ty naše :-) mě tam totiž vadí ten kov ,ale je to jen židle a když jsem viděla na fotkách co někdo na svatbě má už to neřeším :-)asi bych zvolila podobné zdobení jako poslala arilas :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pmelani :-D inak aj tie Vaše sú pekné, sú dosť vysoké tak neviem či by som tam riešila nejaké návleky... No to ako píše arilas by nebolo zlé ja nevieeem :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@linna tak hlavně jsou to jen židle :-) svatba bude krásná ať s mašlema nebo bez,ale já jsem takovej detajlista a potřebuju to mít podle svých představ :-) Na té tmavé bude nějaká ta větší mašle vypadat dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pmelani Jasné, však to že sú to len židle ale ja som podobná ako ty a hlavne veľmi nerozhodná, ja keď sa mám pre niečo rozhodnúť tak mi to trvá neviem koľko a potrebujem vedieť čo najviac názorov :-D No tie mašle by tam určite boli pekné, to si daj veď ja som tiež rozmýšlala len nad mašlami...neviem no...všetko je o peniazoch ale tak keď chceme mať všetko tip top tak niečo to aj stojí, nič nieje zadarmo... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@linna Přesně tak a zdobení židliček už jsou jen malé položky :-) ale je to stejně starost to vymyslet,ono koupit něco je lehké,ale ty nápady:-) přítel má doma jednu takovou úplně stejnou židličku-velká náhoda,tak si jí převezu a budu to zkoušet :-) dokud to nebude ok ..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tak, no treba vyskúšať :) A tak ako píšeš, kúpiť je to ľahké ale vymyslieť to niekedy si človek hlavu pekne potrápi... Akou farbou to ladiť, akú výzdobu atď...no uvidím čo vymyslím... :-N
Odpovědět
pmelani ahoj ja jsem taky mela na zidlich jen uvazane masle z netkane textilie a to jsem zdaleka nemela tak hezke zidle jako Vy:-). Puvodne jsem taky chtela potahy ale zidle byly dost siroke tak se mi to vic libilo jen s maslickou z te netkanky. Mela sirku asi tak 15 cm.
Odpovědět
Profilova fotka
@arilas aku siroku organzu treba na taketo uviazanie stolicky ? viete niektora?
Odpovědět
Profilova fotka
@ninocka84 také se přidávám k otázce :-) jak široké a nevíte kde sehnat nějakou super velkou roličku :-)
Odpovědět
ja mela asi tak 15 cm sirokou. Mela jsem ji pres znameho, ktery dela primo ve firme, kde tu textilii vyrabi. Udelala jsem z ni i masle na auta takze k nezaplaceni :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?