Co použít místo konfet?

Ahoj holky, plánujeme svatbu v boho stylu na louce. Louka není naše, máme ji pronajatou, a tak by nebylo vhodné použít konfety. Nedokážu si představit to potom vysbírávat z trávy. Máte nějakou alternativu? Napadly mě plátky růží,ale to by vyšlo na dost draho :-/ Díky za inspiraci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blackbubble Bublikfuk :) Hlavně ne rejži. Když se syrová rejže dostane do zažívacího traktu ptáka, nabobtná, pták se nafoukne a je s nim amen :)
Odpovědět
Nene, rýže mi mě ani nenapadla!! spíš nějaké sušené kytky nebo tak něco? Ale ráda bych znala názor zkušenějších nevěst, co to třeba taky řešily :-)
Odpovědět
Co třeba sušená levandule? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Plátky růží vůbec nevyjdou extra draho, stačí koupit levné růže v supermarketu, případně se domluvit v květinářství, že oškubou ty povadlejší kusy, které by za plnou cenu neprodali :).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme svatbu také na louce a budem mít bublifuky :-)
Odpovědět
Ahoj, bublifuk nedoporučuji pokud máš zapůjčené šaty, byla jsem v půjčovně a paní říkala, že cokoliv se dá vyprat ale jediný bublifuk šaty zničí,upozorňovala mě na to dost zřetelně, jedině si dávat fakt pozor.
Odpovědět
Profilova fotka
@verca20 Ono to hazeni bordelem je vseobecne dost osidny. Bud ti to znici saty, nebo toho mas plny vlasy a lovis to z vystrihu a oci jeste tejden. Sice to vypada hezky na fotkach, ale jinak je to zlo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa No ale zase je to tradice, víš jak. Dřív se říkalo, že kolik zrnek rýže na nevěstě ulpí, tolik bude mít dětí :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@modryprstynek no dekuju pekne :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?