Co myslíte, jutová výzdoba ano či ne?

Nejsem si jistá, jestli je jutová výzdoba vhodná. Dole přidávám foto, kde by se měla uskutečnit hostina. Líbila by se mi juta v kombinaci s pomněnkami a různými doplňky ve světle modré. Jaký máte názor na jutovou svatbu?
Odpovědět
Ahoj, mně se juta líbí a sama dělám svatbu v tom nyní oblíbeném přírodním stylu ;-) Ty máš strašně krásný prostor jako dělaný na přírodní svatbu, vůbec by mi tady nepasovaly barevné organzy a kamínky. Na druhou stranu je tady hnědé docela dost, takže bych to opravdu kombinovala s barevnými kytkami, krajkou či tou světle modrou (ubrousky..)
Odpovědět
Ikdyž se mi juta moc nelíbí (je přejutováno :-D), tak do tohoto prostoru se podle mě hodí! Ale ne teda asi vyloženě juta, ale spíš přírodní svatba, docela by se mi líbila i kombinace se slunečnicemi a žlutou barvou, ale ta světle modrá a pomněnky taky není špatná :-)
Odpovědět
Jo a mrkni tady http://www.beremese.cz/forum/svatebni...
Odpovědět
Já taky moc nemám ráda jutu, nezdá se mi dost slavnostní na svatbu, ale je fakt že tenhle prostor je tak hodně přírodní, že by se tam docela hodila, ale dala bych třeba dost květin, aby to bylo více svatební. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vybrali jste si krasne prostory! idealni pro prirodni svatbu. juty se urcite neboj. taky ji mam v planu. je mi uplne jedno jestli je nebo neni prejutovano! kazdy at ma to co je jeho srdi nejblizsi a nejlepe se neridit zadnymi trendy... takze pokud chces jutu a pomnenky, stuj za svym, je to nadherna kombinace ;-) ja osobne bych se zase treba necitila dobre v princeznovskych satech, zidlich s potahy a satenovymi maslemi kam se podivas. ale kdyz se to libi jine neveste tak proc ne? mam v oblibenych fotkach ulozene tohle album ze slovenske svatby tak mrkni http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych stoly nechala treba bez juty,prijdou mi pekny takhle prirodni a vyhrala si jen s kvetinama a jinou vyzdobou,ale juta by podle me ani nevynikla.
Odpovědět
super prostory! Já bych se juty nebála, to místo k tomupřímo vyzývá, jen tam dej ještě nějakou barvu, ať to pak není nevýrazné. S bledě modrou souhlas!
Odpovědět
Profilova fotka
Juta se mi nelibi. Je levna a bohuzel tak i vypada. Na fotkach to podle me hezke neni, i kdyz sikovny fotograf si umi poradit, aby to vypadalo alespon trochu hezky. Jinak proc ti na stoly nestaci ubrus? Mas vybrane nadherne misto, urcite i kvetiny na stoly, vazy apod. Tak rozmysli, jestli je to skutecne to, co hledas. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ne každý má od svatby očekávání, aby byla slavnostní, luxusní, vznešená, honosná atd. atd. Juta dokáže vytvořit pohodovou, uvolněnou atmosféru. Pokud je to to, co hledáš, tak do ní jdi :) Já bych podruhé neměnila. Mrkni na moje album :)
Odpovědět
Pokud si jako jutu nevezmes rozstrihane pytle na brambory, tak to bude moc pekne. A ze je levna? Organza je primo mega lacina. A k tomu umele trpytive kaminky, perlicky na silonu. Fuj, umelotina. To pekna juta, hezka drevena vyzdoba a zive kvetiny. Mozna levne, ale aspon si na nic nehraje. K prostoru, co mas vybrany, je to primo idealni. Kdybys tam soupla nacancanou organzu a dalsi blbustky, tak by to vypadalo hodne blbe:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Prostor je nádherný a ty stoly jsou naprosto luxusní!!! Sama bych chtěla tu jejich krásu spíš ukázat a podtrhnout, takže bych užila doprostřed stolů jen běhoun, nejlépe z krajky ;-) Pak můžeš mít přírodní výzdobu nebo romantickou a pohrát si s barvami (Myslím tím ale květiny, porcelán atd. - určitě ne barevné organzy a tak).
Odpovědět
Velký souhlas se @sierral....;-) Stoly jsou krásné samy o sobě a dala bych na ně jen běhoun z krajky, Jutu mám ráda, ale mohla by s barvou stolu splynout...V kombinaci s pomněnkama by to bylo krásné a romantické :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@maiiia Je pravda, že organza je největší peklo! Jde spíš o to, proč mít vůbec něco? Já tuhle "úchylku" nevěst, které potřebují mít na stolech běhouny s jakoukoli látkou nechápu. Líbí se mi jednoduché věci, přírodní a nevím, proč bychom za každou cenu měly zakrývat krásný dřevěný nábytek. ;)
Odpovědět
@dominika1989 Běhouny klidně, ale respektují celkovou výzdobu a styl hospody/restaurace/whatever. Rustikální, přírodní styl na zámku je peklo, stejně jako PES satén, mašličky a jakoželuxusní čičurandičky někde na hájence. Ono zase, holé stoly, to je takové běžné, absolutně neslavnostní...já jsem aspoň pro ubrusy, nebo pro běhoun na holém stole, něco, co propojí tu místnost a získáte pocit nějaké slavnosti. Jak mám doma běžně stoly bez ubrusu (sem čunče plus malé dítě v bytě), tak na svátky, Vánoce, oslavy vždycky hezky prostřu a to včetně ubrusů. Takž tu "úchylku" chápu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Takhle by se mi to líbilo (konečně jsem našla foto) ;-)
Odpovědět
děkuji všem za názory :-) Uff, bude to ještě náročné, ale snad to nějak dopadne. :-D Díky moc!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?