Co mám dát do vázy?

Ahojky, poctivě jsem si schovávala lahve od vína a následně je nastříkala na zlato. Původně jsem do nich chtěla dát sušené květy, ale lahve mají dost vysoké a úzké hrdlo a nevypadalo to dobře. Proto přemýšlím, co bych do nich mohla dát. Zatím tedy ani nevím, jakou budu mít svatební kytici, ale tolik mi na tom nezáleží. Neměla jste některá místo klasických váz lahve od vína? A co jste v nich měly?
Odpovědět
Profilova fotka
suchou trávu, teď rostou všude
Odpovědět
Profilova fotka
A kdy máš svatbu? Teď by se daly natrhat ještě třeba šípky, ale i ta suchá tráva zní dobře. V zimě třeba větvičky jehličnanů nebo jmelí, v létě pak klasy nebo makovice (to jsme měli my).
Odpovědět
Profilova fotka
Někde jsem případně viděla z lahví od vína udělané svícny 🙂
Odpovědět
Máme svatbu až v dubnu, ale nudím se tak, už plánuji. 😄 Suchá tráva se mi moc nelíbí, chtěla bych asi něco maličko slavnostnějšího a nevím, zda by do dubna vůbec vydržela. Přemýšlela jsem nad nějakými jarními kvítky, ale těžko se spoléhat na jaro, protože zrovna duben je takovej nevyzpytatelnej.. Možná bych z nich nakonec udělala svícny, to je dobrý nápad, když mě nic jiného nenapadne. 😄
Odpovědět
Profilova fotka
@biibar My zlatobýl na dlouhých stoncích, ale to je až podzim. Duben je na to dost blbý, to jsou převážně cibuloviny a ty mají tlustý krátký stonky a vypadají v tom blbě. Pokud se ti nelíbí traviny (ani třeba cortaderia nebo jemné panicum), tak to fakt asi zbyde na ty svícny :-/.
Odpovědět
jééé, tak v dubnu bych tam dala kvetoucí větvičky ze stromů - meruňka, třešeň, jabloň... jestli to máte nějak hodně na začátku, kdy toho ještě moc nekvete, tak se to dá doma v teple urychlit (jako vánoční barborky)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?