Čistě bílá svatební výzdoba, co si o tom myslíte?

Profilova fotka
Ahoj, co si myslíte o svatební tabuli čistě bílé? Všichni mě od toho odrazují - že to působí fádně, nudně - ale mně se to líbí. Připadá mi to takové čisté, jemné, decentní. A pak - samozřejmě to nebude úplně čistě bílá - květiny mají zelené stonky, příbory jsou stříbrné :-N Představovala bych si něco takového:
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Můžete přidat doplňky stříbrné a nic s tím nezkazíte. Jinak, mě se to líbí
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budu mít vše v bílé, ostatní barvy mi nepřijdou tak svatební. Výjimkou je kytice, nebyla by na pozadí šatů vidět a taky často vidím na fotkách, že má jiný odstín, resp. sněhobílé květy neexistují.
Odpovědět
Profilova fotka
@antoinet Určitě budu chtít mít barevnou kytici (viz foto), myslela jsem spíše výzdobu svatební tabule a ostatní dekorace.
Odpovědět
Vyprdni se na to, co se zdá nebo nezdá ostatním. Udělej to tak, jak sama chceš, mimoto bílobílá je opravdu jemná, decentní, jdi do ní! Je to krásné, v kombinaci s těmi zelenými stonky! Slint!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,mě se to líbí moc,ty zelené stonky to krásně oživí až až....plánuju 8-) bílo zlatou Je to tvůj den,tak si to udělej podle sebe
Odpovědět
mně se to líbí, ty zelené stonky tomu dodávají super vzhled, vypadá to vážně dobře, decentně, elegantně, střízlivě, ale i luxusně ;-)
Odpovědět
Vykašli se na to, co si myslí ostatní a udělej si to po svém. My měli stříbrno-bílo-smetanovou, všichni říkali, že je to nuda, fádní, nebarevný.... já nemám ráda ty přeplácaný barevný svatby, trvala jsem si na svém a hosté byli nakonec úplně odvaření. Jen bílá je nádherná a překrásná, čistá, jemná, elegantní a nádherná!
Odpovědět
@hellen7 Pokud umí člověk krásně výzdobu naaranžovat, tak bílá bude působit nádherně. :-) Rozhodně se vykašli na to, co se líbí ostatním a co ti říkají. Je to tvůj den a tvá svatba, tak si ji udělej podle sebe. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hellen7 kamarádka to měla celé v bílém i se svatební kyticí... přišlo mi to trochu moc sterilní a takové málo hravé... a trochu "obyčejné". Kdyby to bylo lehce s krémovou (do zlata) nebo i stříbrnou tak to bude aspoň takové luxusnější... prostě ta čistě bílá byla taková nudná... Jo a to nemluvím o tom, že jsme potom ani jedna holka nevěděla do jaké barvy se oblíct... bílá je blbá - tu má nevěsta... takže pak jsme tam byly dost strakatí, hodně slečen přišlo v bílé a hodně taky v černé. Takže podle mě nic moc...
Odpovědět
@hellen7 Proč ne.Může to být velmi krásné a nesouhlasím že to je nuda.Naopak může to působit daleko lépe než některé barevné svatby na kterých to vypadá spíš jak na karnevale..A strakatí hosté jsou stejně všude ,i na barevně laděných svatbách...A to je jedině dobře, protože když se nevěsty snaží barevně ladit všechny hosty tak to už pak vypadá na fotkách spíš směšně..
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslim, že čistě bílá svatební tabule, bude vypadat fakt luxusně... Když budeš kombinovat bílou a čiré sklo, tak to bude fakt parádní...
Odpovědět
Profilova fotka
@hellen7 stůj si za tím, je to moc hezký... tak výzdoba s těma tulipánama je naprosto luxusní.... opravdu moc hezký.. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@hellen7 Klidně do toho jdi. Až se budeme my brát, tak taky budeme mít jenom bílou svatbu. Hlavně bez kilometrů organzy, kamínků a kvítků rozházených po stolech a ostatních věcí, které na stole jenom překážejí. Chtěla bych tam mít jenom vázy s květinama pro zpestření stolů a svíčky. Jinak nic víc.
Odpovědět
taky chci jen bílou, možná max. nějaká kombinace se světlounkou krémovou..je to čisté, elegantní, krásné..fakt nejsem zastánce výrazných barev a organz nařasených v prostřed stolu..neboj, bude to krásné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
čistě bílá je nádherná, viděla jsem někde čsitě bílý stůl a prostředkem byla natažená stříbrná organza, která ladila s příbory. Jinak vše jen a jen bílé :-)
Odpovědět
U nás bude bílá x stříbrná x šedá x čirá :-)
Odpovědět
Tak já jsem se rozhodla pro bílou také. Už jen proto, že sál má žluto červené stěny a koberec je modrý. Takže by se to ta barevně jen a jen třískalo.
Odpovědět
Me se take libi bila. Je to pro me dukaz cistoty, aspon na chvili.. :-) Take o ni premyslim
Odpovědět
Profilova fotka
@hellen7 Ahoj, nevidím na tom nic špatného. Bílá je svatební klasika, tou nic nezkazíš. A že to nebude v kombinaci s jinou barvou? No a? Určitě to bude vypadat krásně, o tom nepochybuju!
Odpovědět
koukni ke mě do alba, byla jen bílá a byla krásná :)
Odpovědět
Profilova fotka
Me to prijde vkusne a elegantni :)
Odpovědět
Mě se to líbí, je to opravdu krásné a decentní, já bych do toho šla. Alespoň budeš oproti těch oranžovým, fialovým a zeleným výzdobám mít originál.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že je to moc pěkný :-) Elegantní a v kombinaci s čirým sklem, si myslím, že i dost luxusní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
biela je fajn :-)
Odpovědět
sama nad ní přemýšlím, líbí se mi to víc něž nějaké divoké kombinace barev
Odpovědět
Taky přemýšlím, že bych to nechala jen tak - do bíla. Ty barvy jsou kolikrát až moc...
Odpovědět
Ja take mela na svatebni oslave vse do bila, prijde mi to elegantni a krasne. Na stolech jsem mela kytice nevestina zavoje a vsem se to moc libilo. Ja osobne nemam rada ty vsechny fialove, zelene ci jako mozne barvy na svatbach, hodne malo casto jsem ti videla opravdu vkusne zpracovane;) Urcite do toho jdi a ani to s nikym neres, vsichni umi byt akoat chytry :) Ja to resila jen s ted uz manzelem a ten byl za. My celkove i domov mame moderni a cisty a ta bila k nam proste sedela. Do toho kdyz se prostre tak to mas uz rovnou nakombinovane se stribrnou ne?;)
Odpovědět
@zenazaba Ty sklinky jsou otresny, pardon ale ja to v sobe nedokazala udrzet ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarusbride nie sú moje, to som tu len našla :-D
Odpovědět
Měli jsme taky jen bílou, s lehkým akcentem stříbrné a na stolech pouze nevěstin závoj. A nakonec z toho byli všichni nadšení. Mě bílá evokuje úplně totéž co tobě - čistotu, eleganci, jednoduchost.. Nejsem zastánce "barevných" svateb, přijde mi to moc vyumělkované a strojené :-) Takže nedej na řeči ostatních, že je to nuda ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?