Čím svážu pedig?

Ahojky nevesty tvorilky :) Mam v planu si vyrobit nejake dekorace z pedigu, nevite nekdo cim se svazuje? Nejakou paskou nebo cim? :) nemuzu to nikde najit. Diky moc, nika
Odpovědět
také bych si je chtěla vyrobit, asi je svážu aranžérským drátkem, koupíš ho všude ... musí se pedig namáčet před tvarováním?
Odpovědět
Profilova fotka
@renca_1 ja s nim teda nikdy nepracovala, ale i v televizi vzdycky rikali, ze pred tvarovanim musi byt vlhky, aby se nelamal ;-) "Práce s pedigem Před samotným pletením musí být pedig vlhký, jinak se vám bude lámat. Slabší průměry stačí namočit na chvilku do vody (postačí asi půl minuty) a můžete ihned pracovat. Silnější průměry se musí namáčet déle nebo je můžete zabalit na jednu až dvě hodiny do igelitu. Pedig nikdy nenecháváme ve vodě příliš dlouho, jinak získá nepěknou našedlou barvu. Při pletení nezapomeňte, že pedig musí být stále vlhký. Můžete jej občas namočit do vody nebo poprášit vodou z postřikovače."
Odpovědět
díky :-)
Odpovědět
@renca_1 namacet se urcite musi jak pise @palomitacheca :) dratkem me to take napadlo, ale vsude jsem videla takove jakoby pasky na koncich vazby... Ale na druhou stranu, kdyz pres to dam nejakou dekoraci muze to byt celkem jedno ze :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Hlavně pokud máte pedig barevný, tak pozor barva rychle pouští, opravdu stačí u proutků půl minuty až minutu :) ty přírodní klidně mohou být déle. Pokud Vám uschne, tak se nebojte ho namočit znovu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?