Čím nazdobit svatební tabuli??

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, potřebovala bych trochu inspirace. Právě přemýšlím nad tím, co použít na svatební tabuli. Nelíbí se mi ani organza ani vlizelín. Co lze použít dalšího? Krajku? Tyl?
Odpovědět
Na svatební stůl patří krásný bílý ubrus, kvalitní porcelán, sklo a příbory a nejhezčí ozdobou je výborné jídlo. Zbytečnostmi, jako je organza, kamínky a pod. bych se nezabývala. Pro inspiraci: http://www.pinterest.com/search/pins/...
Odpovědět
můžeš dát pytlovinu, svíčky, já dávala skleněné svícny, vázy s vodními perlami a lučními květy - hlavně kopretiny, k tomu ty svíčky. Měli jsme také organzu, ale nepřeháněla jsem to, jeden středový pás stačil. K tomu dřevěné mini srdíčka s nápisem LOVE mezi to pohodila. Nepřeháněj to s mašlemi na židle, je to už fakt zbytečné a přeplácané pokud už máš něco na stole.
Odpovědět
My jsme taky nechtěli organzu, takže jsme měli papírovou šerpu - Airlaid.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za rady! Kde sehnat šerpu Airlaid? Znám pouze ubrousky
Odpovědět
méně j evíce, takže my jsme měli jen vysoké vázy a v nich potopenou kalu a nahoře plovoucí svíčku (foto mám v albu). přeplácané stoly s organzou zasypané plastovýma nesmyslala (srdíčka, kamínky, kytičky :-S ) jsou možná hezké na pohled, ale nepraktické :-S navíc po troše alkoholu, už je to spíš nebezpečné, položit skleničku na stůl tak, aby nestála na tom bordelu a nepřevrhla se
Odpovědět
@babusap Ja jsem pro krajku! Zrusila jsem kvuli ni i bile ubrusy, na kterych by nevynikla. Krome krajky jsme meli na stolech jeste ruzne vazicky s kvety (pivonky, ruze a nevestin zavoj) a latkove ubrousky (bohuzel zatim nemam lepsi fotku, takze vyzdoba neni moc videt)
Odpovědět
@babusap Já kupovala ve Svatbadekoru, konkrétně tuhle: http://www.svatbadekor.cz/katalog-zbo... Koukám, že chystáš levandulovou svatbu, tak mají i fialovou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
mrkněte ke mě, měla jsem tyl, a vyzby s perničky, mezitum svicinky, nic víc, nic míň :) http://www.beremese.cz/blog/trefina/a...
Odpovědět
@babusap Tip http://www.duni.cz/ jejich výrobky koupíš třeba zde- http://www.petrfiala.cz/duni-serpy/
Odpovědět
Profilova fotka
@babusap Dobrý den, dá se použít dekorační krajka, máme jí v různých barvách. :-)
Odpovědět
@babusap Byla jsem teď kamarádce na svatbě a ta měla velmi zajímavou a jednoduchou výzdobu. Nechala přiznané masivní stoly a uprostřed natáhla břečťan a okolí břečťanu vysypala hromádkami čočky, hrachu a fazolí.. No a o konečnou "výzdobu" se postarali již hosté, takže na stolech vznikaly různé ornamenty, obrázky a tak.. Dalo by se říci, že to nakonec bavilo více dospělé si při obědě a povídání hrát než děti.. :-) No a my budeme mít takovou klasickou výzdobu.. Stříbrný běhoun s protlačovanými ornamenty na teakových masivních stolech, lila ubrousky a uprostřed květinová aranžmá od floristky, mezi nimi natištěné menu v takových deskách, které mají na sobě taky lehké ornamenty. A paní provozní restaurace udělá pom-poms z hedvábných ubrousků a ty zavěsí kolem.. Pravda je, že jsem jí dodala materiál a jak to doladí jsem nechala na ní, je to skvělá ženská, které důvěřuji. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My měli místo organzy saténové stuhy...
Odpovědět
Profilova fotka
@fudzisan To je fakt krááásné.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatebni-doplnky Dobrý den, můžu s zeptat, co je zde použito? Juta a krajka?
Odpovědět
@fudzisan odkud je, prosím, zakoupené krajka? Děkuji :-)
Odpovědět
Chtěli jsme dlouhý hnědý napron, který by vedl sředem stolů, ale protože jsme tyhle krávovinky začali řešit asi tak 10 dní před svatbou, tak se nestihl sehnat látkový, ale "jen" papírový. Druhou možností byla organza, ale tu jsme paní provozní zakázali už při první schůzce, pro mě je to hnus. A vypadalo to imho docela dobře, nezavrhovala bych ani takovou možnost.
Odpovědět
@tbride je to latka z Ikei (najdes ji v metrazi)
Odpovědět
@fudzisan děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Jééé holky, super inspirace! Taky zvažuju, jestli přes bílý ubrus ještě něco dát, chci jednoduchou, "čistou" výzdobu, a docela se mi líbí dekorační krajka a šerpa airlaid. Takže házejte další fotky, jsem zvědavá! ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zatím u mě vede juta a krajka...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme tez organzu zavrhli, mame radi ciste linie a tak jsme si vymysleli grochu netradicni rozlozeni, mrknete ke me do profilu, tam jsem dal foto stolu :-) myslim, ze mene je vice. na vse budou pouzity ubrus a serpy airlaid nakoupene na slovenskych serverech, jelikoz v cr nikdo nema opravdu tmave fialovoi barvu, lila je k sehnani,ale ciste fialova ne, jsou to jen odstiny svestkove a podobne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@cosimamvybrat Měli jste to moc krásné. Můžu se zeptat, kde jste ho nakonec sehnali? Mě by se to takhle líbilo. Díky :-)
Odpovědět
@peitra01 Nám to kupovala paní provozní a ta takové věci shání nejspíš přes "svatebního agenta", což je nějaký specializovaný obchod právě na svatby u nás v Přerově. Tudíž ti moc nepomůžu, leda se můžu zeptat, jestli náhodou nezná přesný obchodní název.
Odpovědět
@cosimamvybrat Nějak to nemůžu sehnat. Koukala sem i včera na net, ale podobnou barvu sem nenašla. Né, nechci Ti přidělávat starosti. Děkuji za odpověď :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?