Ćim nahradit jutu na stolech?

Ahoj, prosím o radu. Budu mít svatbu do přírodního stylu - bíla, svetlounce ruzova, drevo. Prvně jsem si představovala, že dám na stoly jutový běhoun ale když koukam na ty ceny tak hledám jinou variantu. Je tu nekdo kdo mel stejny pripad a vyresil to jinak?:-))) napada me ruzova organza a na to prirodni kulatiny..ale nejsem si jista jak to bude vypadat....navíc nebudou stoly prostreny, protože máme jen raut a budou samostatne stoly. Moc děkuji za rady a tipy
Odpovědět
organzu ne, krajku nebo satén, případně jutu jen "sem tam"
Odpovědět
Resim stejny problem. Koupila jsem svetle zlatou organzu, taky premyslin jestli to dat s kulatinama nebo ne, aby to easeni dostatecne vyniklo a nezaplacla bych ho. Jakou davas barvu ubrousku??
Odpovědět
@luckadob my jsme měli místo juty i organzy toto: https://www.condi.cz/big-spider-50cm-..., vypadalo to moc hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
@luckadob zdobila jsem vlizelínem a také to vypadalo dobře ;-) případně mohu jutové běhouny zapůjčit, viz. Moje stránka níže pod příspěvkem
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, když se zastavíte do SvatbaColor v Brně, Vackova 39, tam vám pomůžou a poradí zkušené holky, které dělají výzdobu a můžete si tam cokoliv zapůjčit nebo zakoupit. Jsem s nimi moc spokojená, když koordinuji svatbu, vždy to mají krásně nazdobené a sladěné! Zkuste :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky řeším přesně to samé :( ta juta je snad ze zlata :D přemýšlíme nad hnědou organzou, případně hnědou krajkou, ale zaboha to pořád není ono..... já sháním jen 13 m juty, ale už mi tu skáčí cely nad tisícovku a to je prostě moc :( tak že také ráda uvítám tipy.....
Odpovědět
Profilova fotka
Juta je cenově přijatelná na aliexpressu. :-) Čím ideálně jutu nahradit nevím, taky jsem uvažovala, ale na ali ta cena opravdu jde oproti tady v ČR, takže jsem si ji objednala tam. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi vám zapůjčíme jutové běhouny máme 3m s krajkou za 80,- půjčovné nebo 50 cm po 2m za 45,- půjčovné. Podívejte se k nám do půjčovny
Odpovědět
Po jutě se vyplatí se poohlédnout v obchodech typu řemeslné potřeby, Bauhaus, Hornbach, některé domácí potřeby, ... vychází tam cenově prijatelneji než v obchodech zaměřených na dekorace. Jako alternativní materiál by se nejspíš dalo použít nějaké hrubší malířské plátno. Dalším materiálem, který by se do přírodního stylu hodil je bavlněný damašek. Je to krásný materiál na ušití běhounů, do požadované barvy je možné ho obarvit a myslím, že k přírodnímu stylu se hodí více než organza.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Ano, juta je hodně drahá, proto ji u nás půjčujeme. Máme různé druhy s krajkou i bez a také běhouny, které nejsou přímo jutové, ale přesto přírodní. Pokud jde o náhradu juty, tak bych organzu nedoporučovala - je to úplně odlišný styl. Nahradit raději krajkou, nebo šifonem a jutu dodat jen v detailech - jutové pásce přes ubrousek, dřevěné jmenovce, dřevěná srdíčka na stole apod. Pokud k nám zavítáte, tak s vámi prostřeme váš stůl a vše vyzkoušíme!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím cenově výhodné ušití jutového běhounu v šíři 20cm za 55kč/1m. Jutový běhoun ušiji z kvalitní jutoviny české výroby gramáže 211g/m2. Běhouny jsou obšité proti třepení. Jutové pásy v šíři 30/35cm za 70kč/1m z jutoviny gramáže 365g/m2. Jutové běhouny mohu ušít jakékoliv délky na přání!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?