Čím doplnit stůl na svatební hostině?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, potřebovala bych poradit. Zkoušela jsem si, jak by vypadala svatební tabule - chybí mi tam příbory, skleničky, květiny a mašlička na srdíčkách. Přemýšlela jsem o dodání perliček na vlasci v barvě bordó - nahodile v tom bordó pruhu nebo zřasit bordó organzu (16cm) a mít ji ve středu. Co si o tom myslíte? Dneska bych na to ráda objednala materiál a furt se nemohu rozhodnout. Zkoušela jsem tam položit i naše pečetě a na druhou půlku kytičky, co jsem vyráběla (pečetě chce přítel). Myšleno buď tak či onak. To se mi však nelíbí ani jedno.
Odpovědět
Mě se to taky nelíbí. Zkus nařasit tu organzu. ubrousky bych nazdobila lépe.
Odpovědět
já osobně bych tam žádné pohozené věci nedávala. Za prvé se mi to moc nelíbí a za druhé je to poměrně nepraktické. Za žila jsem na svatbách, že se díky tomu pár svatebčanů i polilo, když na takové věci nedopatřením postavili sklenici. Zkus si na ten stůl vyskládat všechno včetně těch příborů a minimálně dvou sklenic a myslím si, že už tam v podstatě ani moc místa mít nebudeš.
Odpovědět
Profilova fotka
@vojackovaverca Pecete urcite ne, takhle pohazene vypadaji divne.. kyticky co mas v albu jsou hezke, ale souhlasim s @svetlovlaska, ze na takhle velky stul uz se toho moc na pohazeni nevejde a obzvlaste ty perlicky jsou dost riskantni a "sikovne" na shazovani sklenicek.. bud ubrousky nebo organzu bych zkusila nejak narasit/poskladat, oboje spolecne takhle rovne polozene nevypada moc hezky
Odpovědět
Přiznám se, že mně se to taky nelíbí. Ale těžko soudit, když tam polovina věcí chybí. Ta svíčka (či co to je) uprostřed se tam podle mě vůbec nehodí, ty poházené pečetě působí jako nějaký nepořádek (bez urážky). Ubrus bude chtít určitě vyžehlit, tu červenou látku bych na něj pak už vůbec nedávala. Navrhuji prostě jen bílý ubrus, rozložit příbory a připravit sklenice. Z těch skleněných lahví určitě odstranit etiketu. Talíře bych buď připravila kompletně (talíř na hlavní chod a na něj i talíř na polévku, pokud máte), ubrousek rozhodně nepokládat takto. Nebo jen naaranžovat ubrousek bez talířů. Jako ozdoba budou nejvkusnější květiny, spíše něco nižšího, ať na sebe vidíte a neplete se. Pokud chcete svíčku, volila bych jinou, tahle je sama o sobě moc přezdobená. Méně je více, organzu bych tam nedávala. Ta tabule je opravdu malinká, snažila bych se to nezahltit.
Odpovědět
Profilova fotka
Líbí se mi to, až na ty poházené věci, Jinak pěkné, jednoduché... :)
Odpovědět
Taky se mi nelíbí poházené věci. Ubrousky bych nějak poskládala, ať jen tak neleží. Možná by byla lepší jednobarevná svíčka bez ozdob. Nic dalšího bych nedávala, protože se to dostatečně zaplní příbory a sklenicemi. Přeplácané stoly nepůsobí slavnostně. V jednoduchosti je krása.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca jedná se o březový svícen - budeme mít v tomto stylu i dort, podtácky atd..... (na jiném stole) .... ubrus prosím neřešit, já ubrusy nemám, a tohle je pouze kus látky, který jsem našla doma, abych si to mohla vyzkoušet dodala jsem sklenice a příbory (v restauraci teda budou jiné), takhle by tam už mělo být všechno až na tu mašličku takže nechat? či dodat nějakou drobnost?
Odpovědět
@vojackovaverca Nějak se v tom ztrácím - tohle tedy není svatební tabule, budete ji mít v restauraci? Sklenice budete mít jen na víno nebo i na vodu? Ubrousky takhle vypadají lépe. Už bych nic nepřidávala, naopak ubrala ten kus červené látky a opravdu i tu svíčku. I když může být pro vás stylová, tak takto osamocená se tam proporčně nehodí. Možná, kdyby byly třeba čtyři v řadě, tak by se to alespoň trochu vyvážilo. Budete mít polévku? Vidím polévkovou lžíci (která by měla být první po ruce, ne nůž.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca to se moc omlouvám, nevysvětlila jsem to celé. Stoly budou v restauraci taktéž dřevěné, trochu tmavší odstín. Budou do tvaru T, klasika v čele mi a vedle nás rodiče a na to bude navazovat 5 těchto stolů a ty potřebuju vykoumat. Uprostřed každého stolu by byl ten březový svícen a jakoby ve spoji těch stolů by byla váza. Tedy svícnů 5. Bude předkrm, polévka, hlavní jídlo.
Odpovědět
Těžko radit, každý máme jiný vkus. Základní myšlenka se mi líbí (něco podobného v jiných barvách budu vyrábět také). Za sebe bych dala variantu bez poházených věcí, jak tu psaly holky přede mnou, hrozí převrhnutí skleniček. Když už něco házet, tak bych volila něco plochého - bílá peříčka nebo bílé okvětní plátky. V těch karafách budou živé květiny? Jestli ano, tak bych už jen vyměnila svícen za nějaký jednodušší skleněný nebo misku s vodou a do ní plovoucí svíčky.
Odpovědět
Profilova fotka
@vojackovaverca tu červenou pavučinku bych určitě nechala nataženou... a co takhle ji zkusit dát takzvaně face to face... jako ne uprostřed ale na každý stůl dva pruhy.. jestli mi rozumíš jak to myslím...
Odpovědět
Profilova fotka
@lenerka1 ano v karafách budou květiny co se týká výměny svícnů - tak se mi do toho moc nechce, břízu jsme si vybrali jako motiv dřeva, který mám všude (jak jsem říkala - dort, podtácky, stojany, srdíčka, svícny, prstýnky mají strukturu dřeva také)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@vojackovaverca Každý má jiný vkus, udělejte si to jak Vám se to líbí :) Ja osobně bych to nechala tak, jak jste to měla původně, jen bez těch poházených věcí :) 100 lidí 100 názorů :)
Odpovědět
@vojackovaverca organzu nebo to červený co je uprostřed bych rozhodně nechala natažený na rovno. Jinak za mě je to dobrý. Jak už bylo řečeno výše v jednoduchosti je krása.
Odpovědět
A co svícny? Nabízím tyto, 4Kč/kus. Mám už jen červené. V případě zájmu pište prosím do SZ. U nás měly na stole velký ohlas. Moc se líbily.
Odpovědět
Aha než jsem to dopsala, přibyly nové fotky a komentáře. Pokud je březový svícen podmínkou, přidala bych na stůl jiný březový prvek, jinak mi přijde strašně osamocen. Ale opravdu co člověk to názor, hlavně ať se to líbí vám dvěma, na ničem jiném nezáleží.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, moc děkuju za radu :) Vím, že každá máme jiný vkus, takže by to každá z nás viděla jinak. Jsem ráda za každý názor, ať už kladný či záporný. Určitě dám na vaše rady co se týče blbinek na stole. Pokud máte takové zkušenosti, jsem ráda, že to vím a raději se tomu vyhnu.
Odpovědět
Profilova fotka
@vojackovaverca Dobrý den, perličkovou girlandu, organzu a jiné doplňky na svatební tabuli máme v našem eshopu, barva bordó nejoblíbenější.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, myslete taky na to, co na stul bude zakladat restaurace -pokud mate: pecivo, voda, kolacky, orisky nebo praz-.mandle atd..nesmi tam toho byt moc..je to nejenom neprakticke, ale straci se efekt..Hezky den :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?