Červeno-bílá svatba? Co myslíte?

Ahojte! Jak se vám libí svatba do červeno-bíla? Já uvažuju o třech variantách. První je meruňkovo-bílá, druhá zeleno-žluto-bílá a další červeno-bílá. Ve svým albu http://www.beremese.cz/album/album.ph... mám fotky všech variant, tak se můžete mrknout. Ráda bych věděla vaše názory. Děkuju ;-)
Odpovědět
Ahojky, určitě bych nevolila žluto-bílou. Je to, podle mého názoru, příliš nevýrazné..a košile do žluta se mi například vůbec nelíbí. Já bych volila tu meruňkovou. Je taková slavnostní, honosnější..a přitom něžná, jak to na svatbu musí být :)
Odpovědět
ja osobne by som volila cerveno-bielu... KUK http://www.mojasvadba.sk/album/album.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já osoběn jsem pro červeno-bílou, jelikož jsem zvolila stejně :-) i když můj původní záměr byl šampaň-bílá. ale nakonec rozhodly svatební šaty, jelikož mé vysněné do růžova nebyly to pravé ořechové a vyhrály ty s červeným korzetem :-p http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/forum/show.php... :-)
Odpovědět
Inak, cervena je farba vasne, lasky,ale aj agresivity, treba s nou pracovat opatrne, aby neposobila rusivo, popudlivo a hosti "neznervoznovala" :)) Kombinovala by som ju s ruzovou alebo by som ju pouzila v menej kriklavych tonoch. Vela zdaru.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Díky holky moc za názory. Pokud zvolim cerveno bilou, tak urcite prehanet nebudu. Vim ze je hodne smyslna a musi se s nim zachazet opatrne. Diky za albumy..hned se jdu na ne mrknout, at mam inspiraci. :-D Hodne stesti vsem!
Odpovědět
Aj ja chcem cerveno bielu,tak aj moja rada je -najkrajsia je cerveno biela :-)
Odpovědět
A ake ine mozne farby este prichadzaju do uvahy? Fialova asi nie je vhodna, co? To je taka "hriesna" farba ;-) , aj ked sa mi paci a dala by som ju. Co tak nejaka zvlastna kombinacia? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi budu jedina, ale mne se moc libi bilo-zluto-zelena. S tim, ze tu zlutou bych nevidela jako kriklavou, spis sampan, vanilka, zlata... Myslim, ze to muze byt nadherne jemne a zelena tomu zase doda svezost.
Odpovědět
No ono to neni vůbec jednoduchy vybrat tu spravnou barvu. Protoze se od toho budou odvijet barvy cele svatby.Pozvánky na svatbu, šaty, kytice, výzdoba aut, hostina, jmenouvky...atd. atd. Takže si to holky musíme opravdu pořádně rozmyslet a naplánovat....Albumy se mi moc líbily. Děkuju
Odpovědět
Cervene svadobne saty su krasne, alebo bile kombinovane s cervenou ale hodia sa na jesennu/zimnu sezonu. Tiez vyzdoba ked je tam vela cervenej/bordovej posobi velmi vianocne. My budeme mat tiez vyzdobu kremovo-bordovu ale bordovej ozaj len tak malinko.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Podle nekolika zkusenosti, co jsem tu cetla, neni na zavadu zajit se podivat do vybrane restaurace, at pak nezjistis, ze ty mas sice bilo-vinovou svatbu, ale oni maji vymalovane zlute, modre zidle a zelene ubrusy :)
Odpovědět
To je pravda. V hotely kde mame hostinu my maju bordovo-ruzove zavesy, tak my sme sa fakt trafili. Neviem si predstavit ze keby si vymyslime napr. zelenu vyzdobu ako by to vyzeralo.
Odpovědět
To máte holky pravdu ohledně barevnosti místa, kde bude hostina. Od toho se asi bude vše odvíjet. Ja z místem na obřad i hostinu stále váhám a vybírám. Takže je předčasné dělat závěrečné rozhodnutí. Sonduju pro případ, že restaurace bude barevně neutrální...bílá....potom si musíme s barvičkama vyhrát my, aby jsme tomu dodaly živost. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bilo - cervena svatba je krasna. Taky si ji tak predstavuju. Ale jen decentne - bile saty, ale cervenobila kytka, bile oznameni s cervenymi srdicky, bile ubrusy a cervenym prostiranim, zenich jen cerveny kapesnicek... myslim ze je dulezite to neprehnat. Pak uz by ta svatba byla opravdu "cervena". Jeee ja uz se na to tak tesim!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Najde se budoucí nevěsta z Mladoboleslavska, která by chtěla barvu do vínové nebo červené barvy? Zbyly mi nějaké věci ze svatby, které jsem ani nepoužila (plastové kytičky, korálky, látková srdíčka na pověšení, trochu bílého vlizelínu, stuhy,...). Vše prodám příp. Můžu poradit nebo pomoct s výrobou triček na svatbu, výzdoby na auto, mašliček do klopy apod. pro představu se můžete podívat do mýc alb. Upřednostňuju MB, ať to nemusíme posílat poštou, tak jestli některá budete mít zájem, ozvěte se mi do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte baby, aj ja som mala cerveno-bielu svadbu a bolo to naozaj super. Foto zo slay mam v albume ;-)
Odpovědět
ja som mala tiez cerveno bielu :-D :-D :-D s ciernymi doplnkami :)
Odpovědět
Profilova fotka
taky se přidávám s bíločervenou svattbou.:)
Odpovědět
Profilova fotka
já jí měla taky ;-) , až budou fotky, dodám, bylo to nádherný ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,my budeme mít bordó-bílou.Pokud někomu z Vás zbyde něco v bordó barvě,prosím ozvěte se.díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky ja som mala cerveno-bielu a bolo to krasne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla taky bordó šaty a všichni moc chválili výběr. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky,taky jsme měli červeno-bílou svatbu:-)kukněte do alba:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
sorboni • Včera v 16:08 Rozhodli jste se jako já, že barva Vaší svatby bude čeveno-bílá? Tak to šup šup za mnou, nevím co dřív vybrat a zkombinovat :-| lenajs.d • Včera v 16:39 hlasim se, jeste nevim, jestli cerveno bila nebo cerveno kremova (vinovio kremova), bude zalezet na satech. viz me albicko :-) ;-) kopa39 • Včera v 16:41 Ahoj, zrovna dneska jsem si koupila červeno - bílý šatičky. Jsou teda bílý, s červenýma kytkama a je k tomu červené bolerko. Není to svatební klasika, ale spíš letní trochu romantický model. V plánu je červené prádlo, červené botičky (a když budu u botiček, koupím si i kabelku). Svatební kytka by byla úžasná vlčí máky, ale nevím, jestli je to technicky realizovatelný. Takže jako druhá varianta budou červené gerbery. Pojímám svatbu spíš civilně, jako takovou letní party. Tak nevím, jestli jsem ti pomohla, ale já mám pocit z dobře vykonané práce :-) xpila • Včera v 16:44 Já sice neplánuju červenou-bílou, ale vínovo-bílou, což je dost podobné ;-) zuzankav • Včera v 18:26 My mám taky vínovo bílou, ale i červené (tmavší) něco bude, nejde to zkombinovat přesně do červena nebo jen vínova.... xpila • Včera v 18:27 Zuz, to s tebou souhlasím, hlavně každá vínová je jiná...
Odpovědět
Ahoj, no tak jak to bude s tou červeno-bílou barvou holky? Za nám přeřadili sem..už vážně nevim co s tím mám dělat,asi najdu jiný server..člověk se rozepíše a hned ho utnout..tady komunikace vázně od září :-|
Odpovědět
Taky jsme měli bordó a v něčem i červeno-bílou svatbu. Zbyly nám nějaké věci, tak pokud se ozve nějaká nevěsta z mladoboleslavska, která chce svatbu ve stejné barvě, ráda věci levně prodám. Bližší info přes IP a pouze okolí MB.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
zůstala mi červeno-bílá výzdoba.. nafotím to i sem do bazárku, vše je můj handmade :-) více info přes IP a pošlu i poštou
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@majdula holky ani nevíte jak mě Vaše názory těší.Já se budu vdávat příští rok v červnu a také plánuju červeno bílou svatbu,ale té červené jen decentně.jako že partnerovy a synovy červenou kravatu a asi kapesníček a pak už jen takové doplnky do červena.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?