Černo-fialová svatba. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Černo-fialová svatba má někdo zkušenosti... Hrozně se mi to líbí ale nevím jestli je to ideální kombinace pro svatbu...Poraďte prosím
Odpovědět
Profilova fotka
@kikicedi ;-) nevidím důvod proč by to nešlo....též budeme mít černo fialovou x-) budu mít i šaty s černou..... :-)
Odpovědět
@kikicedi Jdi do toho, určitě to bude parádní ;-) Koukni na album @sonipa, jakou měli super svatbu. Sice neměli přímo fialovou, ale kombinace černé s šarlatovou (a určitě i s fialovou) vypadá dost dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikicedi Já tu kombinaci úplně vidím před sebou a myslím, že to bude úchvatně... hrozně se mi líbí tyhle tmavší tlumené kombinace barev :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju za názory :)
Odpovědět
Já si myslím, že to spíš záleží na tom, jaký jsi typ a jestli se k tobě osobně tmavá svatba hodí a cítila by ses dobře. K takovým těm rockovým typům s dlouhými rovnými vlasy, kde chlap je chlap a holka taky pořádný kus, který je za co chytit, tak tam takový styl svatby vyložene sedí. Pokud ale holka vypadá jak lesní žínka a její vyvolený jak kdyby nebyl nikdy na sluníčku, tmavá svatba na mě pak působí spíš jako slet upírů :-| Takže kombinace černá + fialová klidně, pokud to nebude jako pěst na oko vzhledem k vaší vizáži a životnímu stylu. :-)
Odpovědět
A to bude jen černo-fialová, nebo tam budeš mít bílou?
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
koukni sem: http://www.svatebnik.com/632/fialova-... anebo sem: http://www.svatebnik.com/715/desiva-s... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bude tam i bílá
Odpovědět
@kikicedi S tou bílou to bude super kombinace. A jestli sis nestihla přečíst příspěvek od janulkahazulka, tak koukni na ty 4 svadby na MArkíze, vysílalo se to myslím 29.11., měli tuto barevnou kombinaci a vypadalo to suprově. My jsme původně taky uvažovali nad bílá-fialová-černá, ale nakonec vyhrála šampaň-zářivě růžová, černá.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju hned se tam kouknu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Krásně by vypadaly i černé potahy na židle, v saténovém provedení jsou vážně luxusní a s fialovou nebo růžovou mašlí to vypadá naprosto úžasně :) Hlavně je to originální a na takovou svatbu se nezapomíná :) Zkuste naše stránky.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?