Budu mít šampaňské šaty, jaký ubrus zvolit, bílý nebo smetanový?

Profilova fotka
Někdo mi radí, že když mám šampaňské šaty, tak k bílému ubrusu bych vypadala "špinavá", někdo že by to byl hezký kontrast, co vy na to holky? Už jsem unavená z řešení takových blbostí :-D. Prosím poraďte! :-)
Odpovědět
je to jedno:o)
Odpovědět
Vsechno bily :) Ja mam Ivory saty a vsechno budu mit bily.. je mi to jedno, jestli budou moje saty vypadat ''spinave''.. fakt mi na tom nesejde :) A bila je jednodussi.. shanet vsechno v odstinu mych satu, na to bych nemela cas ani nervy ;)
Odpovědět
Profilova fotka
taky mám šampaň šaty a taky budu mít bílý ubrus.
Odpovědět
Je to úplně jedno. Za mě hlasuju pro barevný nebo žádný. A pokud bílý, tak si vyber, co chceš. Teď ti přijde, že je to důležité, ale věř, že si toho nikdo všímat nebude, každého bude zajímat, co na tom ubruse je za jídlo :-D
Odpovědět
líbí se mi termín šampaňský šaty:-) - budu je mít taky. Ubrus, kde bude obědvat rodina bude champagne a stoly, kde budou známí budou bílé.
Odpovědět
Je to uplne jedno :) Osobne nesdilim mistni fanatickou snahu sladit s nevestou i ubrousky na stul a podobne :)
Odpovědět
Mám champagne šaty a ubrusy budou bílé. Nebudu ladit se svatební tabulí, nejsem ubrousek :D Nebojím se, že by bílá barva zastínila mé šaty, spíš si myslím, že naopak moje šaty zastíní cokoli bílého. Mám fakt krásný odstín, ale v půjčovnách jsem viděla i smutnější, ty už nebyly takové.
Odpovědět
Profilova fotka
:-o Ještě by to chtělo přemalovat místnost kde bude hostina
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, myslím že je to naprosto jedno. Dokonce myslím, že bílý ubrus je slavnostnější ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nějak nechápu ten dotaz??!! to co vám se líbí, to tam bude, i kdyby tam měl být modrý. tohle mi právě příjde jako řešení blbostí!!
Odpovědět
Profilova fotka
Myslela jsem, že jsem za čtyři roky svého "působení" na tomto fóru už četla snad všechno, ale tenhle dotaz je špičkový!!! :-D Řešit sladění ubrusu se svatebními šaty se dere na první místo svatebních absurdit, kterým ovšem stále vévodí otázka, zda může mít nevěsta oranžovou kytici, když má modré oči :-D A propos bílá - víte, že existuje víc než 200 odstínů bílé? Tímto vyzývám všechny nevěsty, které se budou vdávat v bílých šatech, aby tomuto aspektu věnovaly při výběru ubrusu důkladnou pozornost! :-D
Odpovědět
bordóóó :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@pelodelfin Dobrý večer, promiňte, ale občas se nestačím divit, co vše jsou nevěsty v rámci příprav schopné řešit. Jistě, taky už jsem někde četla rady, že je nutné kytici přizpůsobit nejen šatům, postavě a typu nevěsty, ale také jejímu líčení, barvě očí a to vše sladit s výmalbou obřadního místa a restaurace, v extrémních případech i "barvě" prstýnku ( protože kytici držíte v ruce, že) apod. Chápu potřebu nevěst mít svatbu sladěnou, ale nic se nemá přehánět a navíc, kompletně vše barevně přizpůsobit ani dost dobře zkrátka nejde. Takže držte se pravidla, že ladit má nevěsta s ženichem, květiny ostatních svatebčanů, tabule a dekorace auta k barvě kytice, to vše do jednoho stylu. Barvu místa neovlivníte, těžko budou všude před každou svatbou malovat. Jak je výše napsáno, odstínů bílé je několik a pouhým okem je vedle sebe rozezná málokdo. V případě bílé, smetanové, champange atd. se ubrusy neřeší, postačí standartní bílé (je to čisté, slavnostní, navíc je bílá barvou neutrální). A řeči o tom, že budete v kontrastu s ubrusem vypadat "ušmudlaně" pusťte z hlavy. Svatebčané beztak nepřijdou všichni v barvě vhodné k ubrusu. Zbytečně se nestresujte "důležitostmi" a užijte si své svatební přípravy v pohodě. Krásné předsvatební období. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den ! Já jsem měla taky šaty v té barvě s kombinací bílou krajkou a snažila jsem se všechno sladit do champagne a bílé a bylo to pěkné.. viz můj fotoblog..
Odpovědět
Profilova fotka
moc se mi nelíbí, jak se tady nevěsty "vysmívají" tomu dotazu. Ono to tak není, že by polodelfin ladila každý ubrousek, ale jen si všimla faktu, že prostě některé šampaň a ivory vedle klasické bílé vypadají zažloutle a sepraně. Nejde o to, že by se žlutá či béžová nehodila k bílé, ale o to, aby šaty nepůsobily dojmem špatné bílé. Já mám šaty ivory a v salonech i u švadleny mi všichni radili, aby ženich neměl zářivě bílou košili, jinak taky budu oproti němu "sepraná". Ubrusy teda budu mít bílé, ale to asi jen proto, že mě to prostě nenapadlo, a už se mi to nechce řešit, navíc za stolem chci sedět jen u oběda, pak už ne :-)
Odpovědět
Taky myslím,že výsměch u této otázky není na místě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?