Budete svatebčanům připínat myrty s mašličkou?

Profilova fotka
Ahoj devcata, budete svatebcanum pripinat myrty s maslickou? Nebo neco jineho? Nebo vubec nic? Nevim jestli se to vubec jeste dela.. :-o Díky!
Odpovědět
Ahoj haninko. Svatebčanům budeme určitě připínat myrty s masličkou. Myrtu mame naštěstí doma takže ji nemusíme nikde shánět. :-) A mašličky koupím v salonu kde mám zamluvené šaty. Už jsem se tam na ně dívala. A dali mi vybrat z několika druhů.
Odpovědět
My taky samozřejmě budeme všechny svatebčany a auta :-D zdobit myrtou.
Odpovědět
my jsme také zdobili a tak pečlivě, že jsme omylem dali i fotografovi a mě, jako nevěstě :-)
Odpovědět
Naše mamka si dala tu práci a voničky svatebčanům sama vyrobila. Byly nádherné a vyšly zhruba na asi na korunu za kus. Koupila v galanterii květinky, které jsou ve stužce (teda je to květinka vedle květinky a prodává se no na metry a v různých barvách). Mezi každýma dvěma květinkama je ta stužka prolisovaná, takže se každá jednotlivá květinka odstřihne. Potom z klasické tenké stužky udělala mašličku, k tomu přišila tu kytičku a myrtu. Myrtu máme na zahradě (teda byl to buksus, ale to je skoro to samé). Voničky vypadaly moc krásně a hlavně byly levné. I když si s tím mamka pohrála, dělala to moc ráda. Takže pokud někdo voničky nechce kupovat a je jenom trošku šikovný, určitě je to dobrá alternativa.
Odpovědět
Chtěli jsme se odlišit a klasické "voničky" se nám nezamlouvaly a jelikož budeme mít vše od nevěsty, přes ženicha, výzdobu altánu i svateb. tabule v bílooranžové s bílými a oranžovými pírky tak máme i voničky tvořené bílým a oranžovým peříčkem stažených mašličkou, viz. můj album....
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, má svědek bohatější voničku než ostatní svatebčané? Viděla jsem to někde na fotce.
Odpovědět
domina - i nevěsta má mít na šatech myrtu ilci - ženich mívá voníčku s jedním z květů z nevěstiny kytice kata - můžeš poskytnout obrázek? já si to neumím představit ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
O ženicha mi nejde - psala jsem o svědkovi ;-)
Odpovědět
ilci aha promin cetla jsem moc rychle svědek? to je na Tobě. nikdy mne to nenapadlo nad tím přemýšlet, ale asi bych mu taky zařídila jinačí voničku než jen myrtu. vždyť i svědkyně dostává svojí kytku sladěnou s¨hlavní kyticí nebo ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Princezno, ženichova svědkyně kytku nechce, nutit ji nemůžu :-) Takže bych svědkovi a svědkyni vymyslela hezčí voničku....
Odpovědět
hmhm teď jen aby si nepletli svědka s ženichem. Chtělo by to vymyslet něco aby se nepleteli. už máš rozmyšlenou kytici? v Tvém albu jsem našla spoustu kytic :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Favoritem jsou kaly, ale řeším barvu. Chtěla jsem původně červenou, v květinářství mi řekli, že červené nemívají. Tak zas nevím..... Aby ta kytka nebyla zase tmavá.....
Odpovědět
Článek se načítá
ILCI-jen pozor,aby kytice nevynikla víc,než ty,blondýnkám sluší víc světlejší barvy kytky.červená je spíš pro tmavovlásky.
Odpovědět
Profilova fotka
Jerga - no právě. Ještě mi nabízeli kaly v takové oranžovorezavé.
Odpovědět
Profilova fotka
K tem maslickam na myrty myslite ze sezenu zlute?A kdyby jste je nekde videli na nternetu poslali byste kontakt prosim?Ja jsem na ne jeste nikde nenarazila...
Odpovědět
ilči-a ty nebyli pěkné?
Odpovědět
Profilova fotka
Veru - myrty budu dělat já, ostříhám mamě krušpánek nebo co jí tam roste a navážu mašličky - ty se prodávají v různých barvách. Jergo - tak úlně můj vkus to není. To radši nějakou starorůžovou :-) Takže zas přemýšlím, jak to všechno sladit. Může mít ženich jinou barvu korsáže než já kytku? Mám krémové šaty, tak bych mu dala taky něco krémového
Odpovědět
Ilči hm tak to nemáš jednoduché. ale radila bych také obejít vícero květinářství. nikdy nevíš, kde na co narazíš. spíš na koho ;-) pokud by Tvoje kytice byla z kal a ještě nějakého doplňku, možná by nebylo špatné kdyby ženich měl na klopě ten doplněk větší a svědek o něco měnší.
Odpovědět
ilci-no,podle vkusu každého-ale podívej se na fotky,jak krásně vypadá,když má ženich v klopě "trochu"z kytice nevěsty.ale samozřejmě to není pravidlo..
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem to vyresila tak, ze ani svatebcane nebudou mit myrty. Koupila jsem malicka kvitka a ty bude mit kazdy krome zenicha, ktery bude mit cajovou ruzi. Podivejte se mi do alba 16.7.2005.
Odpovědět
Profilova fotka
Potřebuju kytku dlouhou nebo převis - ten se mi nelíbí. Ženichovi možná krémovou kalu a k tomu něco malého zeleného.
Odpovědět
teď to nechápu potřebuješ převis ale nelíbí se ti?
Odpovědět
Profilova fotka
asi jsem to napsala blbě : jako vysoká můžu mít buď převis nebo dlouhou kytku, žádný květák ;-)
Odpovědět
aha tak to jsme na tom stejně, já jsem zvolila převis, je v albu. z těch dlouhostonkových poližit na ruku jako mimino se mi nic nelíbilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ene a muzu se zeptat kde si ty kyticky koupila?
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít taky klasické myrty s mašličkou.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky,opravdu musí mít nevěsta i ženich myrtu (viz.odpověď od princezny 4.7.)? Já myslela, že nevěsta má jen svatební kytici a ženich květinu na klopě. Neumím si představit, že bych na svých šatech měla mít zelenou myrtu. Co vy na to?
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že nevěsta má kytici a ženich má ozdobu v klopě a zbytek svatebčanů má myrty.
Odpovědět
Profilova fotka
bari, já to v na některých nevěstách viděla, projdi fotogalerii, ale myrtu měl ajen nevěsta, ženich měl jen svou korsáž.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně to připadá takové divné, aby nevěsta měla na šatech myrtu. Vždyť je přece všem jasné, že patří ke svatebnímu průvodu, ne? hi. Navíc nevím, jestli by to vypadalo dobře na fotkách.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?