Bílo-krémová svatba, jak vyzdobit tabuli?

Dobrý den, chystám se dělat svatbu v bílo krémové kombinaci a chtěla bych poprosit o inspiraci, jak vyzdobit svatební tabuli. Dívala jsem se na obrázky na googlu, ale mnoho fotek mi to nenašlo. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@vaclavkaa : Dobrý den , lze dobře kombinovat čistě bílou organzu s krémovou nebo šampáň , aby bílá nezanikla radila bych jí hodně nařasit a doplnit krémovou nebo šampáň .. Svíčky bych volila krémové .. můžete na stůl použít čiré kamínky .. Dekorace může být z čistě bílé chrysantémy doplněné krémovou růží a doplňkovou zelení , např . rumura , ruscus atd.. Nebo jsou bílé frézie , cally , orchideje , lilie , tulipány ,atd..záleží jaké květiny se Vám líbí ?
Odpovědět
Díky :-)
Odpovědět
Dobrý den, měli jsme teď v sobotu bílo-krémovou svatbu, ale ještě nemám fotky, pa mohu když tak poslat. Měli jsme bílé ubrusy, uprostřed krémový satén a na něm krémové svíčky a bílé krajkové květináče (Ikea), ve kterých byly bílé a světlounce růžové pivoňky. Satén byl posypaný bílými lístky růží a u stopu bílé a krémové perleťové balonky. Židle s bílými potahy a béžovými mašlemi z organzy. Snad je to trochu srozumitelné :-)
Odpovědět
To zní krásně, něco takového bych si představovala také. Kde jste měli svatbu?A výzdobu jste si dělali sami nebo navrhli?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?