Bílé papírové ubrusy?

Děvčata prosím, máte někdo zkušenost s bílými papírovými ubrusy v roli?
Odpovědět
S obyčejnými z papírnictví nic moc.Při polití se lehce rozmáčí atd..Na uvolněnější party bych je brala, na slavnostnější hostinu ne.. Když papírové-tak zn. Duni.Ale tam už je to dražší,vyjde 25m cca přes 1000 kč. http://petrfiala.cz/duni-banketove-role/ To už by možná bylo lepší koupit v Jysku prostěradla http://jysk.cz/loznice/prosteradla/kl...
Odpovědět
souhlasím s ilonkaseda.. papírový ubrusy na slavnostní tabuli bych nechtěla, max. na nějakou zahradní párty.. :-) v naší restauraci mají jen bílé ubrusy, ale ty se mi nelíbějí, tak jsem si koupila ubrusy Duni v šeříkové barvě a super..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Papírové ubrusy jedině na zahradní párty a tam to někdy vypadá i lépe bez ubrusu, když jsou dobré stoly. Případně na rodinnou oslavu doma, ale na slavnostní hostinu jsou nejlepší látkové ubrusy, případně od Duni.
Odpovědět
duni jsou fajn, ale já mám radši airlady, netkaná textilie, vydrží víc a vypadá jako látka, na omak je luxusní. mám doma asi padesát různých druhů ubrousků a rolí, používám to pořád i pro návštěvy... stačí do googlu zadat ubrousky z netkané textilie.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?