Barva svatby žluto - zelená pro či proti a jak kombinovat...

Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty nebo i to co už to máte za sebou =), dlouho jsem váhala nad tím do jaké barvy vyladit svoji svatbu. Vzhledem k tomu, že máme svatbu v dubnu rozhodla jsem se zvolit barevnou kombinaci žluto zelené. Teď váhám jak to zkombinovat na sobě. Šaty bílé, to je jasné. Napadlo mě k tomu žluté boty. Co vy na to? Nějak si to nedovedu představit. :-| Nebude to moc přehnané? K tomu samozřejmě nějaké žluté doplňky, ale zas už nevím jaké? Kytku bych si představovala třeba žluté tulipány nebo opět narcisky. Prostě nějakou jarní květinu. Na stůl bych chtěla koupit narcisky v květináčku a omotat to zeleným takovým tím tylem nebo co to je? Zase prosím názory nebo i jiné nápady. Dále bych koupila zelené svíčky a žluté ubrousky? Zase nevím zda je to dobrý nápad. Není tu náhodou nevěsta, která měla svatbu v podobných barvách. Pošlete prosím fota, nemám vůbec představu zda je to dobrá kombinace. Děkuji všem.
Odpovědět
Profilova fotka
žluto-zelená je krásná kombinace, zde pár inspirací květinových :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za inspiraci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barbucha023 ahoj my mame taky zluto-zelenou kombinaci tak muzes mrknout k nam do alba a treba najdes u nas nejakou inspiraci :-) jinak boty ja budu mit zlute tenisky a zlutou kytku tu co mam na profilu akorad bude zluta nebo zluto-bila a zenich bude do zelena jako kravata a tenisky zelene :-) nam se tato kombinace libi ja sem chtela zelenou a chlap zlutou tak sme to spijily dohromady :-) treba takove mame jmenovky a vyvazky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
hezký den, fotila jsem kamarádovi svatbu a měli právě tuto kombinaci. Teda zelená byla jen na kytce, ale aspoň něco pošlu :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Pro inspiraci vkládám fotografie spokojených zákazníků
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?