Barva svatby - zlatá x stříbrno růžová, blond nevěsta

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych Vás poprosit o radu. Líbí se mi barva svatby bílá s doplňky ve zlaté barvě. Ale včera mi kamarádka řekla, že když jsem blondýna tak to nebude hezký a že by byla hezčí bílá se stříbrnou, ale to je na mě moc studený. Tak jsem vymyslela bílá se stříbrno růžovou. Ale stejně se nemůžu rozhodnout.. Co myslíte, která barva by byla lepší, když jsem blondýna?
Odpovědět
@xhlam111 to, že jsi blondýnka určitě nezasahuje nijak do toho, pokud si chceš udělat bílo-zlatou svatbu. :-) Barva vlasů nijak nerozhoduje o tom, v jaké barvě svatba bude.
Odpovědět
Já jdu do bílé se stříbrnou... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý deň, Určite sa Vám budú hodiť obidve a varianty :D I my sme robili niekoľko svadieb v týchto farbách a nevesta bola blondínka a naopak jej to veľmi svedčalo :D :-)
Odpovědět
Já bych do té zlatobílé šla. Naopak blond je teplá barva a to zlatá taky. Blond nevěstám víc sluší smetanové šaty, což je zase teplá barva ladící se zlatou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xhlam111: Dobrý den , já osobně bych šla do barevné kombinace bílé a zlaté .. Zlatá a bílá jsou hezké barevné kombinace a navíc lze to různými doplňky hezky sladit .. co se týká bílo -stříbrno- růžové taky je to dobrá volba . Dle mého názoru je zcela na Vás , jakou barvu si vyberete , nebo která se Vám líbí .. Je to přeci Vaše svatba a né kamarádky ...
Odpovědět
Já bych se bílo zlaté vůbec nebála a pokud se vám líbí, asi bych to neřešila. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
všem: Jé tak to moc děkuji! Mě se právě líbí kombinace bílé a zlaté a právě mě to dost překvapilo od kamarádky.. No tak to asi vyhraje ta bílo zlatá! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?