Barva svatby - šaty ivory, ženich tmavě modrý oblek

Ahoj, dotaz určitě padl milionkrát :-| ale zeptám se na Váš názor. ;-) Budu mít šaty v barvě ivory s krajkou a ženich plánuje mít tmavě modrý oblek. Pořád zvažuji jakou barvu svatby zvolit (kytka, výzdoba, dort...). Myslíte že se k tomu hodí zlatá v kombinaci s bílou? Nebo bude vhodnější kombinovat zlatou s královskou modří aby ten ženichův oblek nějak zapadl ? Nevím si rady, ať to není moc barevné a přitom to do sebe pěkně zapadá. Máte zkušenosti jak vypadají tyto kombinace? A ještě jeden dotaz, je hloupé mít ivory šaty a bílé boty? Myslím že boty mi nikdo prohlížet nebude... nebo ano???? Moc Vám všem děkuji za odpovědi a nápady. :-) :-)
Odpovědět
Já jsem původně chtěla šaty bílé, nakonec mám barvu slonová kost - takže prostě taky to není čistě bílá a též jsou krajkové... Ženich bude mít též oblek tmavě modrý (chtěli jsme hnědý, ale prostě modrá je teď in a hnědá látka ani nebyla ve vzorníku, ze kterého jsme látky vybíraly)... Pán, u kterého jsme dělali oblek, říkal, že nemáme moc řešit, zda se oblek hodí ke svatbě - koneckonců, oblek bude nosit i potom... Takže já to beru tak, že něco jiného je barva svatby a něco jiného oblečení novomanželů - budu nás ladit k sobě, ale nic víc... Barvu svatby mám oranžovo-hnědou (prvně měla být oranžová, ale ta hnědá to vhodně doplňuje). Boty apod. budu mít pravděpodobně taky bílé, na fotkách to prý ani nejde poznat... Pokud však chcete kombinovat přímo s tou královskou modří, pak jsem tady někde zahlídla album, kdy nevěsta měla s touto barvou nakombinavanou šedou a vypadalo to famózně!
Odpovědět
http://www.beremese.cz/blog/tutyfruty... to je ono ;-)
Odpovědět
@clear301 Děkuji za krásné typy jak kombinovat královskou modří. Asi máš pravdu že lámat si hlavu jak ještě sladit oblek už je moc :-) I mě od toho zrazovali že by neměl být oblek stejný jako výzdoba. Pak se v tom vyznej... S botami to beru stejně, bude se hodnotit celkový dojem, ne odstíny slonové kosti a bílé... Moc děkuji ;-)
Odpovědět
ještě jsme si vzpomněla, že mě dost uchvátila i kombinace se žlutou a červenou! mrkni tady http://trinasvatbu.cz/deset-svatebnic... (i se zelenou to vypadá dobře ;-)) - se šedou to může být horší ohledně shánění doplňků, ale možná se pletu... http://www.vse-o-svatbe.cz/organizace... a ještě http://www.beremese.cz/blog/teenas/al... ale jak jsme psala, vůbec nemusíš volit modrou... pokud chceš krémovou a zlatou tak pak klidně i s hnědou a modrou - ale asi raději světlejší odstín http://www.beremese.cz/forum/svatebni... krom toho taky lze s meruňkovou a pudrovou http://www.alicecelebration.cz/merunk... no variant je doslova fůra! ;-)
Odpovědět
Díky za inspiraci :-) Variant je opravdu fůra, jen se konečně pro něco rozhodnout :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?