Barva mátová a stříbrná

Ahoj, mela jste nektera vyzdobu v techto dvou barvach? Pokud ano, muzete doporucit, kde jste sehnaly dekorace (idealne za rozumne ceny)? Taky bych se chtela zeptat, co jste s dekoracemi (organzou, maslemi, vazami atp.) udelaly po svatbe? A posledni otazka - kdyz jsem hledala svicky v mentolove barve, vsude jsem narazila na svicky typu koule - tak me zajimalo jestli jste je skutecne zapalily a mely je v nejakych sklenicich nebo na podlozce aby vytekajici vosk neznicil ubrusy? Predem moc diky za rady!
Odpovědět
@lucjay Ahoj, my budeme mít přesně tutéž kombinaci. K dekoracím - záleží, co si představuješ za dekorace. Ale teď už se dá sehnat na netu skoro všechno v mitn barvě. Ještě před půl rokem to bylo skoro nemožné... Já dekorace až tak neřeším - nemám moc ráda přeplácané věci. Takže na stoly si vystačíme s ubrousky - ty plánuji stříbrné (to se sehnat normálně dá) ovázané mint stuhou, na středu stolu bude saténový pás (stříbrný) a přes něj mint buď organza nebo vlizelín nebo něco podobného. A doplníme už jen vázami s kytkami (budou převažovat takovéty zelenkavé karafiátky). Mezi to teda ještě budou svíčky samozřejmě. Já jsem měla na svíčky štěstí - tlusté jsem v mint a stříbrné sehnala v KIK (v albu). Pak mám úzké vysoké svíčky v mint a bílé (Vonekl). A doplníme to šedými (IKEA) a mint (o Vánocích jsem na ně náhodou narazila v malinkém obchůdku se svíčkami) čajovými svíčkami. Takže tááák. Kulaté svíčky - právě taky nevím jak se takové zapalují, jestli vůbec... Jinak levné stuhy mají na netu v ZERU (na vývazky a auta). Papíry jsem sehnala v papírnictví - obyčejné A4 po 2Kč. A podařilo semi sehnat i mint hedvábný papír - mám na dekoraci kostela (lavic). Jinak nic dalšího neřešíme... Z druhého počítače, kde mám uložené adresy, ti můžu poslat odkaz na internetový obchod, kde měli celkem slušné ceny, když budeš chtít...? Jo a ještě jsem si koupila akrylovou barvu - mátovou - tím se dá natřít celekem cokoliv (kupovala jsem ji v OPTYSU a stála myslím 49Kč - budou mít určitě ve výtvarných potřebách, nebo můžu zkusit najít na netu, která to je a poslat ti do zpráv odkaz?) A co s tím po svatbě? No nějaké vázy si nechám a zbytek zkusím udat např. tady na bazárku.
Odpovědět
@balucka Ahoj, díky moc za odpověď. Já jsem taky pro jednoduchost, takže moc dekorací nebude. Na stolech budou bílé ubrusy, ten pás na prostředek stále řeším jestli jo nebo ne... Ubrousky jsem chtěla mint, ale zatím jsem neobjevila žádné, které by mi padly do oka. Co jsem viděla, tak byly takové vetché, ne moc kvalitní a nebo naopak drahé se vzorem... tak budu dál hledat. Vázy mam vyrobené ze starých sklenic a měly by v nich být bílé tulipány... Koukala jsem na tvoje album, ty tlusté svíčky jsou super! Za dva týdny jedu do Čech, tak si taky udělám výlet do KIKu, snad budu mít štěstí :) A šedé svíčky z Ikea už mi tu taky sedí nějaký ten pátek na stole :) Zero neznám, díky za radu, určitě prozkoumám jejich web. Jinak žádné další dekorace taky nechci, akorát tu organzu na vyzdobení obřadní síně, protože je to tam takové dost tmavé a chtělo by to něčím rozsvítit... To by bylo super, kdybys mi mohla poslat nějaké odkazy, všechno zařizuju z Belgie a do Čech se vracím až týden před svatbou, tak je to pro mě to netu mnohem jednodušší :) Ještě jednou díky moc za rady, zas jsem o něco moudřejší :)
Odpovědět
Profilova fotka
@balucka mohu taky poprosit o odkaz na internet. obchod?děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den @lucjay, nabízíme LEVNÉ svatební dekorace a párty dekorace - nabízíme služby aranžérské a návrhy dekorací k různým typům oslav - osobní odběr – veškeré dekorace na e-shopu máme fyzicky SKLADEM - dekorace odesíláme do 3 prac. dnů - Vše pro Vaší kouzelnou svatbu…
Odpovědět
@lucjay @vlasta78 http://www.svatebni-raj.cz/cz-kategor... http://www.mojeparty.cz/dle-barev-1/?... toto jsou nějaké odkazy, kde se mi to líbilo, někde jsem viděla ještě jeden levná obchod s organzami a spol. ale nemůžu to teĎ najít... :(
Odpovědět
@balucka Diky moc! At se svatba vydari! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?