Barevná kombinace svatby

Profilova fotka
Ahojky, posledních pár dní intenzivně přemýšlím do jaké barvy sladit svatbu. :) Prozatím je má favoritka světle žlutá s bílou. Jaké barvičky jste měly/budete mít vy ? :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Já jsem poslední dobou zamilovaná do mint+peach+ světlé růžová☺ Ale i kombinaci korálová a navy mám moc ráda. Nebo třeba burgundy si mi líbí☺ žlutá s bílou měla sestřenka a bylo to moc pěkné.☺jiná k tomu měla i fialovou a taky to vypadalo dost dobře☺ jinak zkus pinterest☺
Odpovědět
My budeme mít více barev - bílá, světle žlutá, světle modrá a tmavě modrá. :-) Snad se to bude všem líbit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nijak striktně, ale budeme mít laděno takhle. :)
Odpovědět
Já mám žluto-šedo-bílou variantu ;) podle mě je to s tou šedou míň tradiční a hlavně to není tolik vidět :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petussska tak to bude vypadat dost dobře☺ super nápad☺
Odpovědět
My budeme mať rustikálny štýl, takže prírodné barvy, hnedá, drevo, krajka, bílá, a slabounká staroružová použitá na šatech družiček a jako farba ruží :)
Odpovědět
já se rozhodla ladit do námořnické modré, vždy se mi ta barva líbila a prošla snáz než moje nejoblíbenější fialová :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme zvolili odstíny modré, protože tu máme oba nejraději :) ale hrozně se mi líbí lesní svatby, takže jsem se nějak začala ubírat do přírodních barev dřevo/zeleň - takže hnědá se zelenou ve finále :D ale už mám dost věcí v modré a předělat celé to nemohu, takže je to ve finále mišmaš :D Určitě bych si dala více času na přemýšlení!!!! Já bych to teď nejraději celé vyměnila :D
Odpovědět
Holky, a co všechno do těch barev ladíte? U nás jsme tohle nějak moc neřešili, prostě kytky (já, maminky, svědkyně, babi) budou oranžové, organza na auto bílá s oranžovou, na hostinu oranžové ubrousky a pár květin na stoly a tím to tak nějak hasne... Teď mě jen napadá - A není to málo?
Odpovědět
já jsem neměla představu, nechtěla jsem jen jednu barv a nechtěla jsem ladit ani svědky (svatba ve 4), původně jsem chtěla černou v kombinaci se zlatou - toužila jsem po černých šatech. Jenže jsem nesehanala šaty podle svých představ v černé barvě, ale v modré. A modro-černá svatba byla na světě... :-D
Odpovědět
My máme žluto-šedé oznámení, různé tiskoviny, boty, kytky, dekorace, dort s cupcakes, balonky na slavobráně...viz moje album, kam postupně vše přidávám ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@sar87 Není :) Ono když se pak do barvy svatby obarví úplně všechno, tak to nevypadá dobře. Za mě osobně doporučuji nechat převahu bílé barvy a tu výraznou oranžovou využívat v detailech ;)
Odpovědět
Článek se načítá
Mame vsechny pastelove barvy, co existuji :-D nicmene v tehle barvach budou jen stuzky a krajky (na zidle, par stuzkovych "lustru" ve stanech atd.) plus retezy s kytkama visici ze stromu. A samozrejme veskere kytky kvetouci na miste oslavy :-D Mozna udelam v tehle barvach jeste par pompomu do hlavniho stanu. Jinak nic, oznameni, obleceni ani nic jineho s tim neladime, nelibi se mi urputne ladeni vseho a vsech do jedne dvou barev. Nadobi, ubrusy a ubrousky mame ciste bile, hrnicky na kavu barevne, dorty budou ozdobene barevnyma kytkama (ale absolutne neresim, jestli do zluta nebo treba zelena). Svetle zlutou a bilou bych ladila jeste s necim. Sedou nebo nejakou pastelovou, i treba mint by nemusela byt spatna.
Odpovědět
@jancaben my budeme mít bílé ubrusy, nějaké doplňky ze dřeva, ubrousky tmavě červené/bordó, kytky zelená-bílá-krémová-akcent tmavě červené/bordó. na pinterestu je nepřeberné množství inspirace.
Odpovědět
@malinaphoto Souhlasím a cítím se hned líp :) dominantní barvou bude bílá, resp. ivory a pouze detaily budou v tmavě oranžové :)
Odpovědět
My budeme mit lila s bilou, ale vsechny barvy sou uzasny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to pojali dost netradičně - žlutá, oranžová, červená, tmavě fialová. Výsledek je u mě v albu. Čekala jsem názory, že jsme se zbláznili a nakonec jsem byli pochváleni za takto barevnou svatbu. :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se s přítelem shodli na svatbě pouze v bílé barvě (květiny, výzdoba, auta). On bude mít modrý oblek a nejspíše bílou košili a kravatu. Oživit to chceme motivem krajky, který by se měl opakovat na šatech, oznámeních, jmenovkách, menu atd. a dále pudrově růžová kytice pro nevěstu, podobně bílo-pudrový dort a možná pudrově růžová mašlička na jinak bílé oznámení.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít bílo-mentolovou. Termín máme za rok,ale tahle kombinace mě neopustí...zamilovala jsem se :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@marketajirka ja chci k mint jeste broskvovou a mozna svetle modrou😁 ale i me mint lapila do svych siti😊
Odpovědět
Profilova fotka
@iviiiii taky možná přidám ještě nějakou barvu...to se uvidí podle nabídky v místě svatby. Ale zatím čistě bílá a mentol.
Odpovědět
Profilova fotka
@marketajirka u nás to je zase tak, že já chci mentol a přítel modrou😁 s růžová na oživení☺ kompromis😁
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem věděla, že se nikdy nebudu schopná rozhodnout pro jednu, tak jsem to vzdala a vybrala všechny. Nejvíc teda broskvová, tyrkysová a růžová s dopňkem ostatních barev :D
Odpovědět
Profilova fotka
@bagrushka Taky jsem věděla, že se nerozhodnu pouze pro jednu, tak pro jistotu nemám žádnou. :-D Ale vy jste to měli krásné!
Odpovědět
Profilova fotka
@bagrushka Tady ty barevne, vesele se mi strasne libi!! My meli trochu nudu, tyrkysova s bilou. Protoze memu milovanemu nejvice slusi svetle modra/tyrkysova, to mu jde k ocim. Takze barva motylku byla jasna a dle toho uz jsme udelali ceou svatbu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lizarde Ty barevné tkaničky jsou super! A ty kulaté stoly, no ty vám upřímně závidím :D
Odpovědět
Profilova fotka
U nás to nejspíš vyhraje tmavě modrá s tmavě růžovou. Tmavě růžovou tam chceme oba, ale ne samotnou, aby to nebylo moc sladké a snoubenci strašně sluší tm.modrý oblek, tak je nejspíš rozhodnuto :-)
Odpovědět
My jedeme tmavě modrou, k tomu lehce champagne a hodně světle růžová. Ženich má tmavě modrý oblek. Já mám teda šaty bílé, ale vůbec mi to neva:)
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavní burgundská - bude se dobře kombinovat s bílou, slonovinou, chci tak trochu rustic svatbu takže barva dřeva, listová zelená, myslím že to bude fajn :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že ladit do barev není úplně nutné, ale když už, líbí se mi spíš decentnější a světlejší barvy, nic křiklavého. My jsme měli přírodní barvy, starorůžové sukně družiček a v podobné barvě byly i růžičky v kyticích :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?