Balonky na svatbu plněné heliem. Kde seženu helium?

Teď mě holky napadlo, myslíte, že se někde dá sehnat helium na naplnění balónků? Chtěla bych jich mít strašně moc jako výzdobu v sále, ale ne, aby ležely na zemi, ale byly u stropu... Takže jedině naplnit heliem... Poraďte mi :) Díkes ;-)
Odpovědět
martek: taky by mě to zajímalo, kde se dá sehnat helium. Den po svatbě chceme ještě uspořádat zahradní party a balonky by se mi tam moooc líbily.
Odpovědět
treba nam nekdo poradi :-D
Odpovědět
Tak, vazene damy, helium se da sehnat napr. u firmy Linde Technoplyn a.s. Maji dokonce nejakou specialni smes na nafukovani balonku - Balongas a pujcuji k tomu i nafukovaci prislusenstvi.
Odpovědět
a to se da normalne koupit nebo pujcit??
Odpovědět
a nevis, kolik to stoji? je to bezpecne? mas s tim zkusenosti? ;-)
Odpovědět
Bezpecne to je (jako ostatne vetsina veci, kdyz se s nima zachazi podle navodu :-))... na webu maji kontaktni telefon, tak tam zavolejte a zeptejte se na dalsi info. My jsme od nich meli koupeny helium (pak jsme vraceli jenom bombu a prislusenstvi - samozrejme za to chteji zalohu), ale uz je to tak 2 nebo 3 roky a nevim, kolik to stalo. Ale moc ne, pamatuju si, ze jsem byla celkem prekvapena, ze se to da poridit tak levne
Odpovědět
super, diky, ses fakt hodna! x-)
Odpovědět
Jeste dodam, ze v Praze na Letne je firma Balonservis (webova adresa ma za jmenem firmy .cz), ktera prodava spousty balonku, party dekoraci a take pujcuje bomby i s prislusenstvim. Bomba na 80 balonku stoji asi 1500.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
ahojky holky tak jste to některá testovaly???? kolik stojí ta bomba od Linde a co s ní naplněníte??? nebo jsem ještě viděla v ptákovinách takové lahve s heliem za cca 250,- máte někdo zkušenosti s tímhle????
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít hélium od firmy Linde Gas a.s. Mají prodejní místa po celé republice. Půjčí vám plynovou láhev s héliem, kde jsou hodiny a po vrácení platíte jen to hélium, co jste použili. Vyjde to mnohem levněji než ty lahvičky, co se prodávají normálně v obchodě. Jinak hélium je bezpečný plyn. My budeme mít balónky v sále jako na obrázku v mém albu :-)
Odpovědět
Mě by taky moc zajímali zkušenosti s heliem z ptákovin - láhev za 250 Kč- kolik se tím naplní balónků?
Odpovědět
holky sestrenka byla plnit balonky mamce k narozkam a primo ve firme L.... a balonky vydrzely 4 hodky, pan jim ukazal jak se vaze a on plnil a sestrenka vazala. rikala ze hlavni dulezita vec je to dobre uvazat, coz se ji nepovedlo a tak vydrzely chvili. pan tvrdil ze vydrzi max pul dne. no tak nevim, chceme taky balonky ale mam obavy aby vubec preckaly z dne pred svatbou, jindy nebude cas je plnit. ma nekdo jine zkusenosti?
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky já se o tu směs taky zajímala, strašně se mi ten nápad s balónky líbil. Ale při zjištění ceny jsme od toho ustoupila cca 50 balónků (běžná velikost) by stálo okolo 1500,- (5l láhev, půjčení příslušenství, balónky)
Odpovědět
Profilova fotka
no já jsem totiž někde četla, že když to plníš heliem, tak ono prostupuje pomalu tou gumou toho balonku (takže ti to prchá), takže je nejlepší napustit ty balonky co jenpozději, ale následnému prchámí nezabráníš ani dobrým uzlem, no ale je jsaný, že když je obecně uzel špatnej, tak ti to taky nevydrží a pak jsem četla že tě vyjde cca jeden balonek na cca 15,- tzn. že za 1500,- bych měla naplnit 100 balonků. No jak budu mít chvilku, tak do Linde brnknu a zeptám se a pak písnu.
Odpovědět
Profilova fotka
janickabez Já jsem volala do prodejny i tady u nás. Paní mi řekla, že se mi zeptá a zavolá... už je to asi 14 dní a nevolala:-( Zkusím tam zavolat ještě jednou a schválně, co která zjistíme :-)
Odpovědět
Holky, mi měli teď půjčenou bombu do práce na den dětí z nějaké elektrárny nebo co... láhev helia stojí 1750 Kč a je to asi na hodně balonků... my v práci za to neplatili nic, protože tam po těch co to měli půjčené před námi ještě dost helia zbylo - tak na 100 balonků. Tak si říkám na kolik asi ta bomba je? A zaplatit 1750 a vypotřebovat tak 50 balonků, to je docela "vražda". Zkusím to Linde... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
len.tilka To jo, to nemá cenu... to hélium od Linde myslím bude v pohodě. Tak se zkus také pozeptat u vás ;-)
Odpovědět
OK, zkusím... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ginger- koukala jsem na stránky linde a oni mají v brně poboček víc tak to obvolám, jedno po druhým, snad někde pochodím
Odpovědět
helium taky seženete v ptákovinách
Odpovědět
Profilova fotka
kacabacka- na to jsem koukala, ale nás by zajímalo, kolik balonku tím naplním, máš zkušenost???
Odpovědět
V těch ptákovinách, holky četly jste reakce zákazníků? Za 250,- prý naplnili 1-3 balonky 8-(
Odpovědět
tak toot mi poslal zástupce z pražské prodejny ptákovin: Každá prodejna má jiné ceny ale 12 litrů cca 300,-Kč , balení – bomba na 50 balónků včetně balónků a motouzu cca 2500,- Kč
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky helium jsem videla i v agneture Naive ( Dolce vita) plnily balonky kamaradce. Mozna by byli ochotni jenom naplnit balonky za nejaky poplatek.
Odpovědět
Profilova fotka
holky, máte některá zkušenost s tímto heliem? http://www.ceske-tradice.cz/catalog/p... já jen ,abychom zbytečně nevyhodli peníze. Napadlo mě, že by jsme se ho nadýchali a pak říkali vtipy nebo gratulace....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
rintintina • Dnes v 16:39 Holky, nemáte někdo tip, jak nafouknou balónky, aby létaly? Koukali jsme s přítelem na net a našli nějaký bomby s héliem, ale to bychom se asi nedoplatili. Ani nevím, jestli se dají bez problémů sehnat bílé a růžové balónky. Musím začít pátrat. Přinejhorším nebudou létat, ale viset nebo je spíš navážu na takový ty bílý tyčky.
Odpovědět
Rintintina, myslim, ze letajici balonky ti skutecne zajisti jenom to helium... a i v tom pripade musi byt hooodne dobre zavazane, aby neunikalo... Dalsi balonkove diskuse jsou potom tady http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla z toho balon servis 5l láhev (na těch 100balonků v průměru 32cm stačí) nás vyjde na 1370Kč+2000Kč vratná záloha a 69Kč/den za ventil a tlakovou láhev(nevratné) a zavazovací stužka 500m (119Kč-mít jí nemusíte, jen ti píšu co kde a za kolik je) Kačenka
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, poradite mi kde bych mohla sehnat takove ty letajici lampiony co zenich s nevestou vypousteji pri party. Jsou na nich cinske znaky a pri vypousteni do nebe si novomanzele neco preji .. Prosim, prosim/ kde je koupim???? :-(
Odpovědět
ja taky na svatbe chtela balonky a i pri tech cenach jsem se vyzdoby nevzdala. Nakonec nam vse udelala firma z Prahy Balonservis. Bylo to 30ks balonků + nafouknutí heliem + doprava 860,- Kč vč. DPH a muzu rict, ze balonky mely obrovsky uspech. Vyzdobu teda deti brzo rozebraly, ale vydrzely si s nimi hrat dlouhe hodiny. Kazde slo domu s balonkem, proste myslim, ze se to povedlo :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?