Balonky na svatbe?

Holky měly jste někdo balonky? Dělá se to vůbec ještě? :D
Odpovědět
@malenka26 letos jsem byl na několika svatbách s balónkovou výzdobou a musím napsat , že kvalita balónků byla úděsná. Do dvou hodin od nafouknutí zůstávala jen polovina. Ale jaké dodavatele měli nevím.
Odpovědět
@partystany ajaj, tak to spíš nadělá neplechu,než ozdobu :D děkuji za názor, myslela jsem,že by se to mohlo v závěru použít i jako zábava (helium) Takže ještě to necháme ve hvězdách :)
Odpovědět
My meli taky balonky viz.album....delali jsme si to sami a vydrzely v prumeru 6 hodin. Pro deti to byla zabava, i kdyz neletaly,ale na vypousteni balonku prani jsme mohli zapomenout. Na zacatku hostiny to vsak sklidilo uspech. Foto stolu 4 hodiny po nafouknuti, vecer s rekvizatami uz po 10 ne-li vice hodinach na zemi.
Odpovědět
my jsme dostali balonky darem...každý si ho nechal nafouknout, napsal na něj své přání a hromadně se to vypustilo - v podstatě místo lampionu :-) bylo to krááásné ♥ s heliovou bombou bylo o zábavu postaráno po zbytek večera :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Balónky jsme měli, ale hlavně pro děti, ne na výzdobu. Svědek s kamarády je nafukoval (částečně heliem) po obědě, když jsme se šli fotit, při focení jsme je využili a děti si je pak neskutečně užily. Ještě druhý den držely nafouknuté a všechny si hosté s dětmi rozebrali domů. Fotky mám v albu.
Odpovědět
@malenka26 podle me je to stale in,myslim,ze nevesty to nemaji kvuli cene. Mensi napln cca 1300kc. A kdo ma svatbu jiz za sebou :-) tak potvrdi,ze tisicovky jen letaji
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem nad balonky uvazovala, ale pak jsem si nebyla jista jak tu pise sramkpa helium neni nejlevnejsi ale hlavne kvuli tomu ze nevim jak v zime balonky by pusobily. Poridila jsem nam tzv lampiony stesti ktere vypustime az bude sero nebo tma, coz je ted v zime opravdu brzo.
Odpovědět
my je měli na výzdobu, ale nenafukovali jsme je heliem - balonky byly přivázané u stěny, takže to nebylo třeba
Odpovědět
Profilova fotka
Balonky s heliem vydrží jen chvilinku.Někde jsem četla, že je to i kvůli tomu že helium má hrozně malé molekuly a tak v podstatě není možné ho v balonku dlouho udržet, prostě uniká rychleji než obyč vzduch. Takže jestli vážete balonky hodně dopředu, tak určitě vzduchem. Máme vyzkoušeno, vydrží podstatně déle, až několik dní podle toho jak dobře je zavážete. Helium je opravdu na pár hodin. A ještě jedna rada, nafukujte je tam, kde je budete mít. Zkrátka nepřenášet balonky do jiného prostředí, např ze zimy do tepla, více pak praskají. Jinak cena helia (z párty bomby) vychází na 30-40,- kč na balonek, je to děsná pecka.
Odpovědět
@zajistenisvateblitomysl děkuji moc za informace :) jeste to promyslime.. :)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Pokud chceš, aby ti balónky s heliem vydržely déle, nech si je nafouknout v obchodě, kde nabízejí navíc ošetření speciálním gelem. Zařizovala jsem pro kamarádku na svatbu, balónky se nafoukly dopoledne, a ještě večer, kdy se hra konala, byla většina u stropu. Jen jsme zkracovali šňůrky a zmenšovali kartičky, které na nich byly přivázané.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ano a jsou moc oblíbené. Posíláme foto.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli bez hélia -> venku by to moc praktické nebylo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Balonky ano :) do těch půjdu taky aspoň jako zábava pro děti, kterýchz na svatbě budeme mít 12... co už nechci jsou lampiony štěstí, kamarádce na svatbě při jejich pouštění začaly hořet svatební šaty... :-|
Odpovědět
Víc než klasické "gumové" balonky vydrží takové ty foliové... Ty jsou prakticky nepropustné a záleží jen jak mají kvalitní sváry, když ano, vydrží nafouknuté klidně i rok.. Mě se na svatbu líbí balonková nafukovací písmenka, u nás je prodává například http://www.typoland.cz Jen chce vymyslet co zajímavého za slovo z nich sestavit. Ale kdyžtak mají i srdíčka.. :-D
Odpovědět
Dobry den,chtela jsem se zeptat,kdyz udelam balonkovou slavobranu,jak je to potom upevnene na zed? Samo to drzet urcite nebude prece.dekuji za odpoved.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Může to držet i samo, objednali jsme si bránu na narozeninovou oslavu u Balondekoru a balónky byli na konstrukci, takže brána držela i pěkný tvar, doporučuji!:-) Mají i hélium.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?