Aranžérka, novojičínsko

Profilova fotka
Holky, hoďte mi sem odkaz na nějakou aranžérku. Nebo jak jste to s výzdobou dělaly Vy? My máme hostinu ve vesnické restauraci, v jejich sálku a nečekám, že se mezi zaměstnanci najde někdo kreativní a ochotný. + si teda nedokážu představit, že bych si to den předem dělala sama. :-| A taky bych chtěla nějak vyzdobit místo obřadu - fotbalové hřiště. Děkuji za tipy a triky. ;-)
Odpovědět
@pypika dobrý den, nejdříve se zeptejte v oné restauraci, jak to u nich probíhá, jak to se zajištěním výzdoby mají, možná byste se divila, jak dokážou být šikovní. Další možností je Vaše floristka, tento servis bývá běžnou součástí služeb, také jej našim nevěstám poskytujeme. U cizí aranžérky se totiž může stát, že nebude ochotná pracovat "s cizím" materiálem (upřímně se moc nedivím ovšem je to na domluvě :-) ) a zcela jistě si práci nechá zaplatit. Poprosit můžete také kamarádku, maminku či někoho z příbuzenstva.
Odpovědět
Profilova fotka
@delafleur děkuji za info, vůbec mě nenapadlo, že i tohle zařizují floristka. Děkuji, poptám se. ;-)
Odpovědět
@pypika měla by, navíc (a to jsem zapoměla napsat) můžete i ušetřit, protože k výzdobě může použít "své" věci - jako vázy, svícny, lucerny apod...Vy je nemusíte shánět a kupovat, zaplatíte pouze "symbolické" půjčovné :-)
Odpovědět
@pypika Nám to dělala za příplatek květinářka :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?