Aliexpress objednávka

Ahoj nevěsty, chtěla jsem se zeptat, stalo se tady taky některé z Vás, že by si Aliexpress strhl o dost víc peněz za objednávku, než měl? Teď jsem se zhrozila, když jsem na účtu viděla, že si strhl v přepočtu o 680 Kč víc než měl =-) nevím, co mám dělat (jestli s tím ještě lze něco udělat) :-(
Odpovědět
Je možné, že je to clo ?
Odpovědět
@danielamj Tak to vůbec netuším :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud ještě prodejce předmět neodeslal, měla by jít objednávka stornovat přímo na Aliexpressu v těch Vašich objednávkách. Pak by Vám měli peníze vrátit na účet zpět. Jinak myslím, že se mi to nikdy nestalo, že by se strhlo více než mělo - to je divné.
Odpovědět
Profilova fotka
@niccollee určitě můžete hned stornovat objednávku a vrátí vám peníze ;-) občas mají nízkou cenu a při výběru v košíku se cena různí podle barvy a tak, chce si na to dát pozor a někdy bývá i vyšší poštovné..
Odpovědět
Aha děkuji, já právě nekupovala úplně prvně, ale jsem si jistá, že za poštovné nechtěli vůbec nic u ničeho z objednávky, děkuji moc za rady, zkusím to tedy stornovat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Občas se stává, že když si objednáte jen jeden kus, tak má prodejce poštovné zdarma, ale jakmile si jich objednáte více, tak tam nenápadně naskočí poštovné jako blázen. Pokud to ještě jde, tak to radši zavčasu stornujte a mrkněte se, kde se objevila ta chyba ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?