Vysoké ženy nad 180cm v těhotenství

Profilova fotka
Dámy, smím-li se zeptat-je zde nejaká vysoká žena nad 180cm,která už má těhotenství za sebou? Jedna se mi o velikost bříška a svatbu ve 3.trimestru :-) díky :-*
Odpovědět
Ahoj, já mám za sebou těhotenství (svatbu až v září), měřím 180cm. Co se týká bříška, tak si myslím, že je to hlavně o celkových tělesných proporcích a ne jen o výšce. Ale abych odpověděla na Tvou otázku... no, já měla obr břicho a to jsem byla před těhotenství hubená a hodně jsem sportovala, mívala jsem ploché bříško vypracované. Dnes mám ještě několik kg navíc. Ve 3. trimestru roste břicho nejvíc. Nejvíc asi úplně rostlo mezi 7.-8. měsíce. Já přibrala 28kg a obvod břicha jsem měla 117cm. Do termínu porodu jsem chodila do práce, takže pohybu jsem měla dost (neležela jsem na gauči), vyloženě žravou jsem taky neměla. Vím, že některé ženské mívají obvod klidně 105cm, některé v den porodu vypadají jako já v 6. nebo 7. měsíci. Nevím, zda jsem Ti dostatečně odpověděla. Jestli Tě ještě něco zajímá, ptej se ;-). V kterém měsíci (těhotenství i kalendářní) se chceš vdávat?
Odpovědět
Ahoj, i já měřím 180 cm a mám za sebou těhotenství. Opravdu to má každá žena jinak. Já jsem přibrala 17 kg, ale břicho jsem obří rozhodně neměla. V den porodu mi i zdravotní sestry říkaly, že mám bříško malé. Nejhorší u mě bylo, že jsem zadržovala vodu. Začalo to až po 32. tt a měla jsem nateklé hlavně kotníky. Do bot jsem se skoro nemohla dostat. Naopak já jsem byla od 8. tt na neschopence a pohyb jsem neměla téměř žádný (když nepočítám krátké procházky). Po porodu jsem měla 11 kg dole a těch zbývajících 6 jsem shodila během 2 měsíců. Takže raději počítat i s variantou zavodňování a přizpůsobit tomu botky :-)
Odpovědět
Ja pribrala jen 8 kg a tehotenstvi jsem az do 7 mesice tajila v praci, bricho pomerne male. Jak jsem vysoka a mam dlouhy trup, dite se ve me schovalo a bricho se tolik nevyklenulo, tak si to vysvetluji. Ale na to se neda spolehat.
Odpovědět
a miry v 9 mesici - prsa 90, pas 95 , boky 100. jo a skoro do porodu jsem pracovala a zarizovala, pohubu moc, jen v 9 mes. uz mi tvrdlo bricho a musela jsem odpocivat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?