Svědkyně a svědek jako pár - není to hloupé? Měli jste někdo?

Měli jste někdo za svědky pár - kamaráda a kamarádku (kteří se nejspíše brzy taky budou brát)? Jak to dopadlo a co vše jste jim svěřili ohledně organizace, popř. nějaké zábavy? Očekávali byste pak, že vás rovněž požádají, abyste jim šli za svědky? A není to hloupé, abychom je požádali oba? Přítel už požádal kamaráda, já bych chtěla požádat kamarádku. Můj sourozenec je mladší a asi by to příliš neprožíval, mám obavy, že by to odbyl. Kamarádka by to nejspíše zvládla lépe, ale nechci, ať mají pocit, že jsme to vše hodili na ně.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli mého bráchu s manželkou a za úkol neměli nic :-D Já si to sefovala radši sama ;)
Odpovědět
Profilova fotka
my měli moji nej kamarádku a manželovo nej kamaráda a ty se brali měsíc před náma. Takže nám svědčili už jako manželé :-D
Odpovědět
@kacenecka216 a resilas dilema,jestli ne sourozence?
Odpovědět
my měli taky pár, jelikož manželova sestra žije s jeho nejlepším kamarádem a tak nějak kamarádíme hlavně s nimi, takže mě šla za svědkyni švagrová a jemu její přítel a v pohodě! byli rádi, mohli se spolu domluvit na zábavě a tak a nakonec úplně super! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kocisko to sem neřešila. My měli úplně jasno :) .
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme teda měli za svědky své bráchy ;-) a já byla ráda :-)
Odpovědět
Taky jsme měli. Dokonce jsme se brali ve stejný den, jen my o pět let později (rozhodovali jsme se mezi dvěma daty a tohle vyhrálo). Všechno bylo dokonalé, neměnila bych :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme taky měli pár :) který jsme dokonce před pár lety seznámili - moje nejlepší kamarádka a mužův nejlepší kámoš. Bylo to skvělé :) I oni si to pochvalovali, že mohli probírat přípravy kdykoli a že se tím docela bavili :) Jinak nechali jsme na nich zábavu, aby věděli o všem, co na nás naši přátelé chystají a popřípadě to nějak organizovali. Vše ostatní jsme si zorganizovali sami. A měli jsme tedy ještě na pomoc koordinátorku, která se ovšem moc nepovedla...
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít za svědky naše nejlepší kamarády - manželský pár. U mě to bylo bez přemýšlení, přítel se chvíli rozhodoval, ale takhle jsem spokojení :). Co se týká organizace, vrhly jsme se na to my ženy. Budoucí manžel samozřejmě musí vše schválit a příprav se taky trochu účastní, svědek se pak bude starat hlavně o realizaci. Tak snad nám to půjde i dál pěkně od ruky :)
Odpovědět
@kristushiiik A neměli pocit, že to všecko leží na nich? Hádám totiž, že za chvíli budou řešit i vlastní svatbu, tak ať se z toho nezblázní...
Odpovědět
@kvikvinka OK, tak asi to až tak neobvyklé není. Stejně moc jiných možností nemám :-D. Brácha, ten by to asi moc neprožíval a vykvákl by se na spoustu věcí.
Odpovědět
Profilova fotka
@kocisko myslím si, že ne. Rozhodně se z toho nehroutili :) my jsme si všechny věci zajistili sami, s nimi jsme to jen konzultovali nebo jim ukazovali, co mame. Na starosti měli tu zábavu, s tím jim ale pomáhali další naši kamarádi, druzicky a družby, takže jejich hlavním úkolem bylo to zkoordinovat, aby toho nebylo moc. Také věděli, co nechceme (holuby, vybirani penez na tombole nebo do strevicku...) a co se nám naopak líbilo (novomanzelsky kviz ). Založili si skupinu na fb a řešili to tam. V den svatby nám taky pomáhali, hlavne ráno, ale od obřadu už si to užívali a bavili se, jako všichni ostatní :)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?