Svedci jako par

Dobry den, prosim o radu. Jsme s pritelem v cervenci pozvani na svatbu nasich kamaradu a oba mame jit za svedky. Nejsme jeste manzele. Rodina a okoli tvrdi, ze kdyz jdou oba za svedky, ze se rozejdou. Ze mame jit jen jeden. Myslite, ze je na tom neco pravdy? Mam z toho spatny pocit. Dekuji za odpovedi.
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi na tom ako velmi si poverciva... mozno ta povera vznikla tak ze zena potom zacne tlacit na muza aby sa vzali (lebo aj ona chce byt nevesta) a on potom zdrhne... Neviem ako ste vy na tom ci ste zasnubeni atd... len ma to tak napadlo ze to bude mat cloveka asi celkom velky dopad, tak mat to v hlave vopred usporiadane
Odpovědět
Profilova fotka
@luckalka126 ..nechci nikoho urazit, ale pokud s Tvým přítelem váš vztah vydrží či ne nezávisí ani natom jestli půjdete za svědky či nikoliv....je to jen na vztahu jaký mezi sebou máte!!!Já osobně jsem za roli svědků jako páru pro!!!a to ze dvou důvodů A)pokud roli svědků vezmete vážně máte spoustu zařizování a být partnerem svědka toho druhého Vám usnadní vše v domlouvání se a v organizaci (zábavy) B) sladíte se v otfitu a to je vždy velké plus Takže ....pokud Vám vaši známí dali důvěru chopte se Vašich rolí a udělejte vše proto, aby na Vás mohli být pyšní...a nakonec Vás to sblíží ještě více i jako pár!!!!!🤞🤩
Odpovědět
Tuhle poveru neznám, ale je fakt, ze jsem tu kdysi narazila na téma, ze by na svatbě vůbec neměl být nesezdany pár, ze se rozejdou. Záleží na vás, jak moc na tyhle povidacky dáte. Se mnou nehne ani černá kočka, ani rozbité zrcátko, v květnu jdu na svatbu, takže můj názor je asi jasný...
Odpovědět
Bože, opravdu v jednadvacátém století? Ano, určitě se pak rozejdete, můžete jít jen jeden.
Odpovědět
Profilova fotka
Jak říká Jolanda cigánka, hoď sůl přes pravý rameno a kletba bude pryč :) Ne vážně je to kravina. To je jako ty povídačky o škvorovi v uchu. Za mě určitě super, když budete svědky, alespoň uvidíte zblízka do čeho jdete ;-)
Odpovědět
Dekuju vam vsem moc za odpovedi a vazim si, ze se touto otazkou, ktera ja pro me moc dulezita, zabyvate. Opravdu dekuji.
Odpovědět
Rozšířené pověry jsou všeobecně známé, ale něco takového v souvislosti se svatbou slyším poprvé. Takže to asi bude nějaký regionální folklór. A osobně bych se tomu vysmála. Rozchod by hrozil, kdybyste se tam picli a jeden nebo druhý se muchloval v rohu s někým ze svatebčanů....a to se určitě nechystáte.
Odpovědět
Já to teda znám naopak ........ když jdou dva za svědky tak se brzy vezmou . No jo jiný kraj . ....
Odpovědět
@nikca92 to bylo moje tema urcite :D resila jsem to proto, ze kdyby nas nekdo pozval na svatbu jeste jako svobodne, tak bych doma (u rodicu) vubec nemohla rict, ze jdeme, ale nastesti jsme se stihli vzit nez se rozhoupali ti dalsi :D ale u nas doma se to proste vzdycky rikalo. Mamka a teta ani nechtely, abych zvala svobodne s doprovodem, ze se pak nevezmou (a bracha blbec se mesic po svatbe s pritelkyni fakt rozesel :D), ale nastesti jsem si do toho kecat nenechala. Kazdopadne k zakladatelce, zalezi na tom, jak moc jste povercivi, ale myslim, ze jenom na tom vas vztah neztroskota :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?