Svědci........dva chlapi?

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat zda tu jste někdo kdo měl na svatbě za svědky dva chlapi? :-) Myslím že je to v dnešní době asi jedno......ale chci se ujistit že nebudeme jediní kdo to tak bude mít :-)
Odpovědět
My to tak budeme mít ;-)
Odpovědět
Jasně, my jsme měli a nikomu to divné nepřišlo :)
Odpovědět
My zase měli dvě holky (sestru a sestřenici)...proč ne?
Odpovědět
My jsme to tak měli.
Odpovědět
Děkuji za odpovědi :-) Já bych chtěla za svědka bráchu a přítel kamaráda.....mě to přijde v poho :-) Ale přítel říká že mu to přijde divné :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamoska mela jako svedky 2chlapy.a me se to nelibilo.ale divny to neni :)
Odpovědět
Profilova fotka
My to meli stejne- ja brachu a manzel kamarada. Naopak, bylo to jeste lepsi - krome manzela me ten den obletovali dalsi dva chlapi, kteri se starali, abych se citila jako princezna, bylo to skvely!! ;)
Odpovědět
Profilova fotka
My taky budeme mít dvě stejný pohlaví, dvě holky, a myslim, že naprosto v pohodě ;)
Odpovědět
Profilova fotka
My to tak měli :) u mě to byl můj starší bratr a u manžela jeho bratranec :) a bylo to super nikomu nic nevadilo měla jsem i dospělé družičky takže ty se mnou řešily šaty atd, ale o program se starali chlapi a o organizaci celého dne taky a všichni je poslouchali všechno šlapalo :)
Odpovědět
Měla jsem také bráchu a manžel nejlepšího kamaráda, k nim jsme měli dvě družičky - moji sestru a moji kamarádku, u obřadu vedle nás stáli všichni čtyři :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Též si myslím že je to úplně jedno,tohle já neřeším ani nepovažuji za velké dráno .Také budeme mít dva chlapy.Hlavě když jsou svědkové to je důležité ,zda dva muži nebo muž a žena ,je jedno .
Odpovědět
Profilova fotka
Tak, my tedy svědky nebudeme mít, jelikož to v ČR ani nejde, ale asi by mě vůbec nenapadlo nad tím takto přemýšlet. Podle mě to má být hlavně někdo, kdo je mi blízký, komu důvěřuji, pokud takhle blízký člověk je u obou partnerů stejného pohlaví, proč ne? Můj bývalý měl v životě blízké jen holky - kámošky a ségru. Takže kdybychom došli ke svatbě, tak já tam mám nejlepší kámošku a on určitě taky holku, nevidím problém. :)
Odpovědět
Článek se načítá
@morrighan já to nechápu - co v ČR nejde? @petravo Není to problém, myslím, že to nikdo neřeší ;) Nehledejme si stresy, kde nejsou :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martina_1987 Abychom měly svědky. :/ Ale my máme takové "na oko" svědky. :D
Odpovědět
Profilova fotka
@morrighan Já se na tu vaši svatbu tak moc těším! Určitě sem dejte potom fotky :-)
Odpovědět
@morrighan Jakože když se někdo registruje, nemůže mít svědky? Ptám se jako debil, promiň, ale neznám to, tak mě to překvapuje. To teda nechápu proč - svatba jako svatba
Odpovědět
Profilova fotka
@martina_1987 Přesně tak. Jo, je to hloupý systém, protože to právě moc společného se svatbou nemá. Říkáme tomu tak, protože se vzít chceme, žejo, ale v podstatě je to jen papír, z něhož nevyplývá moc změn oproti vztahu na psí knížku, práva ani povinnosti. :/ @krijola Určitě dáme, díky za podporu!!! :3 :)
Odpovědět
My máme a ještě oba cizince a to každého z jiné země :D Ale příteli se to moc nelíbilo na začátku, že to bude vypadat divně.. Jenže já mu na to řekla, že když nemám tak dobrou kamarádku holku, tak chci mít nejlepšího kamaráda.. A basta :) Musel se s tím smířit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?