Starší svědek

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda měla nebo bude mít "staršího" svědka. Já se rozmýšlím nad sestřenkou, anebo rodinnou známou, je jako moje teta a hodně se mnou prožila. Řešila některá z Vás něco podobného? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Jako staršího než nevěsta? Já měla o 7 let starší sestru.
Odpovědět
Profilova fotka
To je přeci úplně jedno, zda je svědkovi 20 let a nebo 100 let. Důležité je, jaký k sobě máte vztah. Já vím, že některé páry to neřeší, ale svědek by měl ,,odsvědčit" vaši lásku, váš vztah, takže prostě někdo vám velmi blízký, bez ohledu na věk.
Odpovědět
Profilova fotka
Já svědka vybírala hodně dlouho, příteli jde za svědka jeho sestřenka a já poprosím jejího přítele, neřeším vůbec věk, stačí že nastávající je o 14 let starší, řešit ještě věk svědka, tak se asi zblázním :-D
Odpovědět
Díky holky, já se právě na svatbách setkala jen se svědky- sestra/ bratr, sestřenice nebo kamarádka.
Odpovědět
Profilova fotka
Můj přítel bude mít za svědka svého strýce. A ten je o x desítek let starší a myslím, že to vůbec ničemu nevadí. :-)
Odpovědět
Vek za problem urcite nepovazuju. Pokud je pro Tebe post svedka na svatbe dulezity (tzn. neni Ti jedno, kdo to bude), tak jde jen o to, aby to byla Tobe (pripadne Tobe a Tvemu snoubenci) blizka osoba. A je uplne fuk, jestli bude mit 18 nebo 100 let ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
I já mám o 18 let starší svědkyni. A nikoho jiného bych nechtěla. :-) A každý mi hned říká, že ví, kdo mi půjde za svědka, protože naše pouto je opravdu velké. :-) Takže na věku nezáleží. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?