Šaty pro svědkyni?

Profilova fotka
Ahoj holky, chci se vás zeptat, jaké šaty měly vaše svědkyně? Dlouhé, krátké, extravagantní, černé, bílé, fialové? V barvě vaši svatby? mohly byste mi prosím ukázat třeba foto? Děkuji, jste zlaté! :)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás jsme to moc neřešili, svědkyně měla slušnější kalhoty a košili. Původně měla mít šaty, ale chudák rychle přibrala a nevešla se do nich a na nové nebyly peníze. Takže u nás se to moc neřešilo. Jinak, co vidím na svatbách, pokud jsou tendence se sladit, mají svědkyně / družičky šaty v barvě svatby obvykle lehce nad kolena (dlouhé šaty strhávají pozornost) víceméně něco jako koktejlty. Bílé a černé šaty jsou na svatbu většinou nevhodné - bílé, to je jasné, bílá je barva nevěsty. Pokud to tedy není přání nevěsty :-). Ale takovou variantou je, když má nevěsta bílé šaty a družičky krémové. Černá se naopak moc nehodí do naší kultury, když symbolizuje barvu smutku. Posílám jedny letošní družičky, které se pěkně sladily, jinak se to obvykle neřeší, nebo se to řeší a jedna družička se stejně oblíkne jinak :-)
Odpovědět
Jako svědkyně jsem taky moc neřešila - měla jsem černou sukni nad kolena a nějakou halenku, co si vzpomínám...na poslední svatbě, co jsem byla, měla svědkyně krátké obepnuté šaty světle modré barvy a lodičky....nijak neladila s barvou svatby ani s nikým jiným :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Vůbec jsem to neřešila...měla červené, ke kolenům...nějakou fotku mám v albu
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme to měli sladěno. Dělala jsem svědkyni kamarádce a měla jsem šaty v barvě svatby. A u nás manželova svědkyně byla jeho teta a taky měla šaty, kde byla barva svatby, já měla svědka a měl motýlka v barvě svatby. Fotky mám v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
ty světle růžové šaty měla moje svědkyně :)
Odpovědět
@teruszka Já jako nevěsta měla krátké šaty, svědkyně se mnou řešila šaty tudíž o to víc, aby neměla "svatebnější" než já... Nakonec měla retro šaty po kolena v tmavomodré barvě s bílým puntíkem a bylo to super. Ale měli jsme dost civilní odpolední obřad v parku. A úplně jedno mi to nebylo, nad barvou jsem chtěla mít kontrolu, protože nás tam bylo pár a nějaká výrazná barva by na fotkách trochu rušila. Vlastně se mnou šaty konzultovaly všechny dámské účastnice, ale dobrovolně :)... No a délka šatů slečny svědkyně výše mi přijde u podobné příležitosti nepříliš šťastná, chtělo by to pár cenťáků přidat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?