Šaty pro kojící svědkyni

Profilova fotka
Ahoj, v době svatby bude má svědkyně pravděpodobně ještě kojící matkou, chtěla bych vás všechny poprosit, jestli nemáte některá nějaký tip na šaty pro ni. Svědkyně má necelých 170cm, štíhlá. Mám představu světlých (klidně bílých, či světle šedých) šatů nad kolena, svatba bude v lese. Jde mi ale i o praktické tipy na střih šatů, aby si je nemusela vždy celé sundávat, když bude mít malá hlad. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, na spoustě eshopů, kde prodávají těhotenské šaty, lze hledat i šaty kojicí. Třeba zoot, asos, i bonprix. Dají se ale použít i obyčejné šaty z konfekce. Nejlepší jsou zavinovací šaty, stačí povolit a roztáhnout výstřih. Potom šaty s propínáním na hrudníku, ale musí být dost hluboké, aby šlo prso vyndat. Potom výstřih typu voda, pokud je dost hluboký, nebo šaty z pružných materiálů s hlubším výstřihem. Případně šaty se zavazováním za krkem a holými zády. Fakt je toho docela dost, až se objeví letní kolekce, určitě vyberete. Prostě to chce při zkoušení vyndat prso ven :-)
Odpovědět
Ahoj, v únoru jsem byla kojící svědkyně já a měla jsem se sháněním šatů celkem problém. Po obchodech se mi s miminkem v době chřipkové epidemie chodit nechtělo, takže jsem sháněla přes internet. Společenské šaty přímo pro kojící ženy se dají sehnat v H&M a taky od značky mamalicious (tam ale pozor, pokud je svědkyně štíhlá. Já v jejich velikosti S hodně plavu). Mamalicious prodává třeba zoot, ale i jiné e-shopy. Já jsem si nakonec koupila hedvábnou halenku s hlubokým výstřihem v běžné konfekci v pietro filipi a pod ní obyčejné tílko (tílko vyhrnout nahoru + výstřih halenky stáhnout dolů -> výsledkem bylo velmi decentní kojení).
Odpovědět
Sice OOTD, ale sunar to jistí...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?